17 Doden bij Brand in Beijing

Gepubliceerd op maandag 25 april 2011 door Tycho

brand-beijing-migranten-1

Bij een brand in het ver buitenwijxe Daxing District zijn 17 doden gevallen en 24 mensen gewond geraakt. De slachtoffers zijn allen arme immigranten van China’s eindeloze boerenland, in Beijing op zoek naar een beter bestaan.

brand-beijing-migranten-2

De brand brak uit op de begane grond van een illegale kledingfabriek, de meeste slachtoffers vielen door rookvergiftiging op de tweede verdieping die was ingericht als slaapverblijf voor de immigrant-werknemers.

brand-beijing-migranten-3

De ramen waren afgesloten met zwaar ijzer hekwerk, bedoeld om inbrekers buiten te houden. De partijsecretaris en de burgermeester van Beijing zijn op de plaats van het onheil aangekomen om leiding te geven aan het onderzoek. De eigenaar van de illegale kledingfabriek is tot nu toe onvindbaar.

brand-beijing-migranten-4

Een gewonde migrant in een lokaal ziekenhuis.

2 Reacties op “17 Doden bij Brand in Beijing”

  1. Helene:

    A piece of eruoitidn unlike any other!

  2. http://www.bostonianinnandrvpark.com/:

    Hi ladies! I just wanted to let you all know that I found a website that sells Magic glos for $4.95 a bottle. I also purchased a uv light for $18.00. I know most of you have said the 36 watt light is better that the 9watt, but I did not want to go all out before trying out the cheaper one first. Anyway, the website is mimisgems.com They also sell the pendant frames in several finishes.

Reageer op dit bericht