‘911 Funny Path Car’ met Bush en Bin Laden uit China

Gepubliceerd op zaterdag 9 mei 2009 door Tycho

path_car_china_1

Welkom Beste Lezer bij een nieuwe uit de Categorie ‘Rare Dingen uit China’ en vandaag heb ik weer een buitengewoon raar ding voor U gevonden. Het is een ‘911 Funny Path Car’, een soort treinbaantje waar George Bush Bin Laden achtervolgd met een groot machinegeweer. De pret begint meteen op de doos: boven staat keurig ‘car’ maar onder heeft de factorij zich vergist, daar is het plots een ‘Path Cra’. We blijven nog even, bij de doos…

path_car_china_2

Zie het nummer: ‘911’, men heeft z’n best gedaan. “Specifications colours and contents may vary from illustrations”, dat klopt want Bin Laden heeft geen geweer en die rollercoaster krijgen we ook niet.

Ik vond dit juweeltje tijdens een lange zwerftocht door Chaoyang Park in Peking, daar heeft men vele stalletjes met speelgoed dus daar kom ik graag. Plots viel mijn oog op dit apparaat, gezien de staat van de doos lag het daar al jaren.

path_car_china_3

Ongeveer een jaar na 9/11 was er veel Bin-Laden gekheid te koop in China, van t-shirts tot aanstekers to klokken en tot posters. Chinezen vonden het wel aardig dat zo’n kleine boef die Amerikanen eens een lesje leerde en het spul werd best verkocht, ik heb nog een paar van die aanstekers liggen in mijn collectie.

Na een tijd was het nieuwe er af en verdween het spul net zo snel als het was gekomen. Denkelijk is deze Path Car ook uit die tijd, een gelukje dus. Maar anders dan meestens is het hier Bush die Bin Laden achtervolgd, en niet Bin Laden die als een held het WTC opblaast. Kennelijk zag fabrikant de zaken zuiver.

path_car_china_4

Hier de instructies voor de bouw, beetje klikken en iets rommelen met een batterij, die zat niet bij, en dan werkt het allemaal. Instructies zijn voor homo’s dus trok ik rap die doos open.

path_car_china_5

Bin en Bush, ik heb het machinegeweer voor de plaat even op z’n plek gelegd. Links naast Bin zijn treintje, eigenlijk een soort skatebord, onder Bush zijn tank en daar links van het batterij-gedeelte voor het klikken in.

path_car_china_6

Alles uit de verpakking. Ons Bush zijn bek lijkt best op zo’n sexpop, Bin Laden houdt zijn handen op zijn hart, voelt hij soms gedonder komen? Nu spelen!

path_car_china_7

De baan, is af. Ik heb mij maar aan het standaard idee gehouden en geen fratsen uitgehaald met het baanvak, of vlak, iets met bladeren dacht ik. U ziet, het is een ongelijke strijd. Het machinegeweer van Bush is precies op het achterhoofd van Bin gericht, dit gaat die gek nooit redden zo natuurlijk. Van achter mensen meppen is laf, dat zei mijn moeder altijd. Gelul natuurlijk, van achter is juist lekker!

path_car_china_8

Dichtbij-op van Bush, hij draagt militair en handschoenen. Handschoenen zijn voor homo’s maar in echt heeft hij twee puike dochters, hoe valt dit te verklaren? Ik geloof niet dat Bush ooit handschoenen droeg, was die designer in de factory misschien van de verkeerde kant? Van achter en zo, jaja, ik zie het allemaal helder hoor.

path_car_china_9

En daar is Bin, die vuile smerige terrorist! Dat hij maar hard doodgemold gaat wezen door Bush. Nix pluis dat soort bergvolk, altijd bezig met smerige plannetjes bedenken en wat samenspannen tegen een ander. Op zijn skateboard staat ‘Fast of’.

path_car_china_91

Een overzicht voor helderheid, met al die dichtbij-ops kan ik dat soms kwijtraken. Ik een mens en U, U dus ook, ik help.

path_car_china_92

Aan!, en het werkte perfect. De tank van Bush duwt Bin als een razende over de baan, ik heb zo’n tien minuutjes gekeken en het bleef maar gaan. Nu had ik U natuurlijk graag een filmpje willen laten zien, heb ik ook gemaakt, maar dat kan dus niet.

Ik deed m’n movies altijd via Youtube en die site is door China geblokkeerd omdat een een of andere linkse zak iets over die Lama op z’n account had gepubliceerd. Geen Top Gear ook anymore de neuk voor mij, ik ga dit echter wel even regelen met een andere videosite, kom morgen nog een terug want wie weet is het gelukt.

path_car_china_93

Bin heeft het weer gered, Bush leek uitgeput dus ik heb de kemphaantjes even naast de baan gezet voor een biertje. Strax, als er iemand thuiskomt om te zeiken, zet ik het ding weer aan. Dat zal haar leren!


Comments are closed.