Badminton moet Sexy in China

Gepubliceerd op maandag 5 april 2010 door Tycho

china-badminton-sexy-1

Badminton heeft geen sexy imago. Over de mannen begin ik niet eens, de meisjes zijn meest wat dikkige wezentjes met puistjes, kort haar en dikke bovenbenen gehuld in een viezig polo’tje met omgekrulde boordhoekjes. Chinese fabrikanten van badmintongoederen willen daar iets aan doen.

Tijdens de China International Sports Fair, deze week in Beijing, verenigden fabrikanten zich voor de deelbeurs ‘International Badminton Sports Goods’. Boegbeeld van het initatief is het ‘Badminton Baby Team’, op de bovenste plaat poseert een lid met haar batje.

china-badminton-sexy-2

Deze schonen weten vermoedelijk wel een aantal heren over te halen de shuttel op te werpen. Maar een sport is alleen maar sexy met sexy vrouwen, wie zou om tennis geven zonder Martina Higgins en Steffi Graf? Het is maar zeer de vraag of ook vrouwen zich door deze Badminton Babies geroepen voelen een badmintonbat te kopen.

china-badminton-sexy-3

Het hele team in paradepakjes. Geil hoor, maar dit heeft natuurlijk weinig meer met badminton te maken.

china-badminton-sexy-5

Een blik op beurs tijdens de opening vandaag. Het beeld beeldt een grote badmintonbat met enige etalegepoppen in toch beduidend minder geile badmintonpakjes. Wel een mooi beel, nog een plaat:

china-badminton-sexy-6

Het lijkt nog geen storm te lopen; maar de beurs is tot donderdag.

Comments are closed.