Bezoek aan de fietsdierenwinkel in Beijing

Gepubliceerd op zondag 11 december 2011 door Tycho

dierenkar-china-beijing-1

Commotie op straat in Beijing. Mooi, daar moest ik wezen. Een tiental meest vrouwlijke Chinamensen stond rond een driewielfietskar druk te wezen. Wat nu, was daar aan’t handje?

dierenkar-china-beijing-2

Bij inspectie bleek het te gaan on een heusche fietsdierenwinkel. Verkoper had konijntjes, parkieten en goudvissen, ook verkocht bij voet, kooien en kommen. De konijntjes gingen weg voor een lachlijk lage 10 yuannen voor afdingen, kooitje deed 5 en dat is dan wel weer wat aan de prijs. Maar nogmaals, da’s voor afdingen, denkelijk gaat de hele set voor 12 yuannen wel mee naar huis.

dierenkar-china-beijing-3

Best leuk meisje kocht een paar scheppen goudvis. De man midden met zijn sportieve Adidas-muts is de verkoper. Links een Chinaman die gewoon maar eens kwam kijken.

dierenkar-china-beijing-3a

Daar is het meisje nog eens een keer. Wat een snuitje. Ging die middag natuurlijk helemaal natkut voor d’r nieuwe kom zitten, ik ken dat soort hoor, met hun goudvisjes.

dierenkar-china-beijing-4

Konijntjes, lekker warm in hun vacht. Het was die dag een krappe 1 graad.

3 Reacties op “Bezoek aan de fietsdierenwinkel in Beijing”

 1. levi:

  kut mensen gewoon kut homo’s oprotten we moeten ze zelf in zo’n kooitje in z’n blootje laten zittin op een fiets!

 2. mitchell:

  JA WAT VERWACHT JE VAN DIE KUT CHINEZEN ZIJN NU EENMAAL KUT DIEREN BEULEN VUILE TERING KUT WAARDELOOS VOLK ZE ZIJN SLIJK OP AARDE ZOU BETER ZIJN ALS ZE ALLEMAAL DOOD WAREN DIE KUT CHINEZEN

 3. MITCHELL HOU JE KK BEK!:

  MITCHELL HOU JE KK BEK MAN! DE KONIJNTJE IN NEDERLAND ZITTEN IN DE WINTER OOK IN KOOIEN BUITEN IN DE TUIN. DE VACHT DIE ZE OM ZICH HEEN HEBBEN IS DIK GENOEG OM ZE WARM TE HOUDEN.

  MISS ZIET HET ER ZIELIG UIT, MAAR AAN HET EINDE VAN DE DAG GAAN ZE GEWOON WEER NAAR HUIS EN ZITTEN ZE WEER IN ZO’N GROTE KOOI. VOOR DE VERKOOP IS HET MAKKELIJKER DAT ZE IN KLEINE KOOIEN ZITTEN.

  JA WAS CHINA MAAR ZO RIJK DAT WE ALLES IN MOOIE KOOITJES ETC HEBBEN IN MOOIE WINKELS KUNNEN VERKOPEN. WEET WEL DAT NL EEN RIJK LAND MET VEEL WELVAART IS. ANDEREN LANDEN HEBBEN HET NIET ALLEMAAL EVEN GOED ALS NEDERLAND. DENK VOORTAAN EVEN GOED NA VOORDAT JE EROP LOS GAAN SCHELDEN. KK MONGOOLTJE!

Reageer op dit bericht