Boer uit China Bouwt Onderzeeboot

Gepubliceerd op vrijdag 2 oktober 2009 door Tycho

onderzeenoot_china_1

Ha Boeren! Ik kan een speraat blok beginnen over Chinese. Vandaag met Tao Xiangli, hij heeft helemaal zelf een onderzeeboot gebouwd. Tao, 34 jaar, noemt zichzelf ‘amateur-uitvinder’ en daar slaat hij de spijker in de watertank. Tao heeft twee jaar aan zijn boot gewerkt en 30.000 yuan (3000 euro) in zijn droom gestoken.

onderzeenoot_china_21

Daar is Tao in de Toren van zijn boot die onlijk iedere onderzeeër ter wereld een boordkanon op de toren ziet en een zwaailicht natuurlijk want stil de vijand besluipen is indeed geen gelijkspel en Hu Jintao heeft het altijd over de “Vredige Rijs” en daar heeft een burgerboer zich aan te houden anders komt de PAP.

onderzeenoot_china_3

En daar gaat Tao op zijn boerenmeer vers uit zijn boerensloot op zijn missie naar het duistere onbekende, en wie weet wel, naar de andere kant van de aarde. Zijn gezicht toont geen emotie terwijl familie en vrienden langs de dijk staan zwaaien en huilen dat hun ogen geel zien, het zou immers de laaste keer kunnen zijn dat zij Tao in leven zien. Als zij hem ooit nog zien dat is, zelfs in een kistje, de wegen van de Grote Oceanen zijn lang en eindeloos en geen mens weet waar die ophouden.

onderzeenoot_china_4

Nu Tao, vlak voor jij onderdook en uit het zicht verdween, ook Chinalog.nl wenst je het beste waar je op deze kloot aarde ook terecht komt. Hou je haax man, vaar wel, en vergeet vooral nooit: duik als ze je willen pakken. Duik aap, duik duik!, en wegwezen weer…


Comments are closed.