Boze Klant Vermoordt McDonaldsmedewerker in China

Gepubliceerd op zondag 21 maart 2010 door Tycho

mcdonald1

Een man stak met een mes een McDonaldsmedewerker dood bij een filiaal in het Xuhui district in Shanghai. De klant was boos omdat hij te lang moest wachten op zijn beurt. Nu wil ik dit driftige gedrag natuurlijk niet goedpraten maar de hamburgerketen moet wel eens even goed bij zichzelf te rade gaan.

De kwaliteit van de bediening gaat de laatste maanden met reuzensprongen achteruit. Twee dagen her bezocht ik om tien uur ’s avonds een filiaal in het centrum van Beijing en daar was maar ene kassa open. Na vijf minuten wachten zocht ik mijn heil elders maar ik had me toch een zin om die dikke zwetende padvrouw achter haar kassa een paar meppen te verkopen.

De stekende klant uit Shanghai werd overmeesterd door medewachtenden en is overgedragen aan de politie. Het slachtoffer, een 21-jarige jongeman, overleed op weg naar het ziekenhuis.

Comments are closed.