Brandweer China Regelt Dat Gewoon met zo’n Gek

Gepubliceerd op vrijdag 5 juni 2009 door Tycho

brandweer_gekkeman_china_1

Een gekke man in Chongqing geizelde zijn ex-vrouw en kind in hun appartement. Hij dreigde hen dood te snijden als mevrouw de scheiding niet ongedaan maakte. Hij barricadeerde de deur en ging op negen hoog in het raam zitten om zijn eis aan de buitenwereld bekend te maken.

Toen kwam de brandweer.

brandweer_gekkeman_china_2

Waarom ook lullen met zo’n aap? De spuit er op is het enige dat helpt. De man leek behoorlijk verrast door het waterig geweld, hij verwachtte natuurlijk eens lekker met een professionele onderhandelaar te babbelen over zijn probleempjes. Misschien had het nog geholpen ook maar de brandweer was zeker druk en had geen tijd voor geleuter.

brandweer_gekkeman_china_3

De brandweerman die spoot was weliswaar geen beste prater maar wel een beste spuiter. Het risico was natuurlijk dat hij de man naar binnen zou spuiten zodat deze zijn snode moordplan ten uitvoer zou kunnen gaan brengen, maar neen, de gekke man viel netjes naar buiten.

brandweer_gekkeman_china_4

Wanhopig aan de vensterbank, die arme vent,  dichtbij zijn liefde en kind en dan zo voor zijn leven moeten vechten, het is bijna niet eerlijk gewoon, neuk, weet je? Zou niet moeten hoeven nee en zo maar toch het gebeurt allemaal op dit planeet. Eenzame zielen, doen rare dingen.

brandweer_gekkeman_china_5

De spuiter kreeg er geen genoeg van en ging door tot het onvermeidelijk einde. Wat zou zo’n brandweerman toch denken nu? Dood dood dood? Als ‘ie nu gestopt was had die gekke man niets meer gedaan, wie komt toch graag thuis in een nat pak? Denkelijk maakt zo’n behandeling een mens wat warrig en zijn mes is ook verdwenen.

brandweer_gekkeman_china_6

Neuk wie had dat gedacht? De gekke man viel te pletter en was zo dood als een pier een nanoseconde na zijn landing. Nu dag dan beste man, het was de liefde, ik begrijp je best hoor. Die wijven toch zeg! Hemel of Hel voor deze baas? Doe ‘m de hemel maar, zo’n einde verdient geen hond.

brandweer_gekkeman_china_7

Het swat-team, dat toch ook wel die deur had kunnen intrappen, draagt een lijk weg.


Een reactie op “Brandweer China Regelt Dat Gewoon met zo’n Gek”

  1. cheap auto insurance:

    Haha, shouldn’t you be charging for that kind of knowledge?!