Chinaman is Boos

Gepubliceerd op maandag 8 februari 2010 door Tycho

china_boos_1

Een man uit Zhongshan in de provincie Guangdong was boos omdat hij vier keer was afgewezen voor een baan bij de plaatselijke politie. De man besloot te laten zien dat hij het heus wel kon en klom met een Chinees keukenmes op een verkeersregelpunt.

china_boos_2

Onder zijn wat armoedige groene jekker draagt de man een keurig pak. Rechts de pet van de eigenlijke verkeersregelagent.

china_boos_3

De boze man nam in zijn tas een broek mee van dezelfde snit als zijn jekker. Hij nam het Chinese keukenmes tussen zijn tanden en probeerde de broek aan te trekken maar werd daarbij gestoord door aganten van het inmiddels ingereden arrestatieteam.

china_boos_4

In zijn rechterhand heeft de boze man nog een hamer, het gevecht kan beginnen.

china_boos_5

Het arrestatieteam brengt stokken en schilden, de boze man is niet bang en valt aan. Zo hoort dat natuurlijk ook, wie gek wil doen moet niet gaan grienen als hij wat politie ziet.

china_boos_6

De boze man is zijn hamer kwijt maar blijft komen met zijn keukenmes. De agenten van het arrestatieteam zijn net als alle Chinese politie van veel uiterlijk maar weinig wol.

china_boos_7

De boze man wist een stok van een der agenten af te pakken, de agent is in de hitte ook zijn helm verloren.

china_boos_8

Uiteindelijk was het afgelopen en de boze man werd ingerekend. De doodstraf is niet hip meer in China dus hij krijgt denkelijk een jaar of tien. Ontoerekeningsvatbaarheid is tegenwoordig wel koel, een beetje advocaat krijgt er op die manier een paar jaar vanaf.

2 Reacties op “Chinaman is Boos”

  1. Rick:

    Hij heeft gelijk bewezen dat hij niet bij de politie thuishoort als hij alvast een hamer en mes meeneemt voor een gevecht met de politie.

  2. sjon:

    h eeft hij ook een hamer