Chinaman kan Zijn Hand niet van Haar Aars afhouden

Gepubliceerd op zaterdag 6 juni 2009 door Tycho

kontje_china_1

Nog een fijne Bibs! Dit koppeltje werd betrtapt bij een bezoek aan een park in Shanghai. Mevrouw plaatte wat platen van iets leux maar meneer had meer belangstelling voor haar achterdeur en deed geen enkele moeite zijn vreugde te verbergen. Heel goed, alles mag en alles kan.

kontje_china_2

Denkelijk lokalen die net hun boodschap deden, meneer draagt een tas met eetbaar waar. Tassen in China zijn bijna altijd doorzichtig zodat de buren weten hoeveel bier je kocht. Ik ken dat nog van vroeger toen ik als ware alcoholist supermarkten afstroop voor Meer Bier.

Liever had ik niet dat de thuisdeurwaker zag wat ik binnenwerkte dus nam ik mijn eigen rugtas mee. En nu toch zie, da’s beleid! In verband met vage millieuzaken kost zo’n doorzichtig tasje tegenwoordig 3 mao, da’s 3 eurocent, waardoor steeds meer volk zelf een tas op zak draagt. Ik, leidde de weg.

kontje_china_3

Mevrouw draagt zo’n lekkere stretchbroek van half katoen en half stretchrommel, die zijn popo hier in allerlei maten. Prachtig strak om die kleine Chinese kontjes, ik begrijp meneer best, wil ook mijn vinger diep in haar anus prikken, en dan nog wat!

kontje_china_4

voor volledigheid en helder overzicht nog eens De Kont zonder De Hand. Een best beestje het is, zie ook die wat donkere vlekken naast de naad.


Comments are closed.