Chinaman schopt vriendin kapot voor treinstation

Gepubliceerd op zondag 12 april 2009 door Tycho

kikke0

Wie toch droomt er niet eens van? Gewoon dat wijf van je helemaal kapotschoppen op een public place zodat iedereen kan zien wie Baas is! Deze man uit China deed het, hij klopte de hel uit zijn wijf op een stationsplein in de supersonic dynamische stad Jilin, haha neuk da’s Dongbei weer, in de provincie ook Jilin.

kikke1

Volgens omstanders was er geen zichtbare aanleiding voor de ruzie, nu hoeft dat natuurlijk ook niet; het wijfzijn is immers meer dan genoeg reden voor een paar klappen op zo’n slijmerig stuk bek van een hijg. Ja ik, neuk, ik wil ook! Deze man is een voorbeeld!, geweld is glorieus.

kikke2

Jilin nu eens, het zal de Vaste Lezer niet verbazen, yep ik ben daar geweest en natuurlijk weer niet alleen oh nee, ik travel altijd met een stel tieten zo ook toen. We lullen dertigduizend jaar geleden, ja ik voel echt de jaren, en dat toen was met een vroegervriendin. Sterker nog, ik ontmoette daar haar pama, en da’s toch een hele eer in China.

Zuipen en zuipen het was tot ik papa kapot had gemaakt want die monchoolese neukaap dacht dat ‘ie zo’n buitenlander wel kon hebben met z’n baijiu. Niet dus neen, dat kon ‘ ie helemaal niet!, geen kans dat dement stuk niets, kapot ging ‘ie, de hele nacht later hoorde ik ‘m kotsen als een paard op de plee, die was het aapje best!

Dat vroegvriendin, ze is een terugkerend thema op deze pagina’s, was natuurlijk boos en zo want toch dat had ik ook niet kunnen doen, die arme papa van d’r! Daag me dan niet uit godverdomme, gelazer is garantie, weet dat dan, neuk op. De trip was verder een brilliant succes, zo zag ik nog een hondengevecht en bezocht een park, hier een plaat uit Die Tijd geplaat door Ik in Eigen tijdens een bezoek aan hun hoogste torentje:

kikke7

Da’s dan Jilin, daar ben je dan, zie toch hoe vrolijk die stad! Premanente depressie in m’n bek godverdomme, kon het zo nog een slag erger? Natuurlijk het kon, daarover later misschien nog eens meer als ik weer eens in Mijn Stoel zit, vanavond al best hoor, ik lul weer veel te veel en vergeet mijn verhaal compleet maar zo ziet U nog eens iets meer dan een stel stomme plaatjes van een held die zijn juiste ding doet.

Later trouw eens was ik back in Jilin, geen idee weer waarom weer, deed daar iets, was daar gewoon, geen eens bisnis, voor niets geen hol was ik daar en het was niet mooi, neukende Dongbei, nuken die hele hap daar, geen zak mist die zaak. Back to the orgininal story now:

kikke3

Meisje kan best doodliggen, als een hondje dat je dat kan leren, zo’n neukende tekkel met een roze bandje rond zijn nek, wief waf woef la, ik ben een neukende roze tekkel met een neukend bandje rond mij n nek la, dingen vervliegen door mekaar maar dat maakt dit verhaal geen cent minder the one and only truth, ik toch zou geen woord durven liegen over serineuze zaken.

Het is allemaal ECHT, ziet U?, het gebeurt gewoon en wij apen staan daarbij en kijken wat warrig naar het leven, zo’n leven van zo’n man en zo’n vrouw die daar god de neuk waarom toevallig waren en met mekaar een klein verschil van mening hadden. Over de opvoeding van de kinders denk ik, of over rijst, de Chinees praat zo graag over rijst ja, het is zo belangrijk voor zo’n Chinees, die rijst ja, kan de gemoederen makkelijk in vuur veranderen!

Hakka, het is nog niet genoeg, oh nee nooit, ik laat het allemaal lopen het moet er allemaal uit. Dingetjes weet U, in de privésfeer van die leukigheid laat mij vannacht want het is inmiddels de nacht de toetsen iets harder bestampen dan normaliter, dat kruisje daar rechtsboven, U kan zo weg maar de fok blijf toch even, het is niet altijd leuk in China.

kikke4

Als Kakkerlakken, kruipen weer door waar als het water gaat na een paar toch Beste Kloppen, gaat dat vrouwvolk toch niet eens gewoon zo dood als een pier, U kent het die begrafenis met koffie, da’s dus met thee hier potdedikmedokie, en no cake no, met vage kruidige hapjes men denkt de gasten te vermaken! Zo was ik eens op een Chinaman begrafenis, kregen we kleine blokjes kip toe, nou leuk hoor!

kikke5

Aardig bijverhaal bij dit verhaal is de aanwezigheid van een politionele eenheid, die waren daar fijn aan het ruften in hun Chang’an Suzuki minibus en kwamen voor geen goud naar buut’n, nuek de kip, die hadden betere dingen te doen zoals spugen op de straat. Ik werk in een rustige omgeveving waar ook dergelijke automobielen staan met enige agenten die toezichthouden op niets, na een dag loopt er  werkelijk een spuugrivier van het voorraam naar de dichtsbijzijnde put.

kikke6

Laatste plaat en Och Toch; niemand deed wat. De held van dit verhaal lijkt uitgeslagen en enigszins beteuterd, ZOU HIJ SOMS SPIJT HEBBEN? Neen toch nu, denkelijk checkt hij de damage voor zijn verhalen aan zijn vrienden in de kroeg lekker aan de TOOG.


2 Reacties op “Chinaman schopt vriendin kapot voor treinstation”

  1. Rick:

    Haha, je moet voor de telegraaf gaan werken man met jouw talent om zo’n verhaal eromheen lullen.

  2. Tiania:

    Godverdomme vieze huftirige LUL hij kild haar gewoon een vrouw wil gewoon het liefst elke dag NEUKEN. Mag toch???

    Ah,……. kreun ga daaar niet over zeiken hij is toch geen ZEIKWIJF