De Meisjes van het National People’s Congress in China

Gepubliceerd op zondag 7 maart 2010 door Tycho

npc-meisjes-china-1

Op dit moment vergadert het National People’s Congress in Beijing. Dit Chinese soort van parlement komt een per jaar bij mekaar om de besluiten van de regering goed te keuren. De gedelegeerden van het congres komen ongekozen uit het hele land. Om nu te zorgen dat deze lieden zich niet per ongeluk toch met politiek gaan bemoeien zorgt de regering voor genoeg afleiding. Zo is er zeer veel en lekker eten, tripjes naar de muur, allerlei kado’tjes en deze mooie meisjes.

npc-meisjes-china-2

Ze zijn met een duizend en verantwoordelijk voor het rondbrengen van thee tijdens de vergaderingen, het wijzen van de weg aan verwarden, het geven van algeme informatie aan Wang en alleman en vooral lief kijken leuk doen. Volgens de geruchten, ach de geruchten, wijzen de meisjes de gedelegeerden voor een paar centen bijverdien zelfs helemaal de weg naar het bed in hun hotelkamer. Zo’n plichtsgevoel.

npc-meisjes-china-3

De kekke witte handschoentjes zijn ook ter bescherming, je weet natuurlijk nooit wat zo’n vent uit Xinjiang voor geitenziektes aan zijn lul heeft hangen. De meisjes komen net als de gedelegeerden uit het hele land, het biggetje links uit de Dongbei, en krijgen een opleiding van twee maanden voor zij in de Grote Hal van het Volk mogen dienen.

npc-meisjes-china-4

De hal hier op de achtergrond. Kinky leren laarzen maar met een platte zool, dat hadden toch hakken moeten wezen. Het congres vergadert nog tot 15 maart, vanavond een groot banquet!

Comments are closed.