Dieven stelen Wielen van Politie Jetta in China

Gepubliceerd op vrijdag 13 november 2009 door Tycho

politie_jetta_china_1

Dieven in Harbin in de provincie Heilongjiang hebben wielen van een Volkswagen Jetta politiewagen gestolen. Vreemd genoeg stalen zij slechts twee wielen en niet vier. Vreemd in de normale wereld maar niet hier, in de Dongbei.

jetta_china_2

De dieven diefden de twee andere wielen bij een normale Jetta die in dezelfde straat geparkeerd stond. Ze dachten het zeker makkelijk zo, die Dongbeiren zijn liever hondslui dan moe. Eerlijk verbaast het me dat ze met de vroege kou nog niet aan hun winterslaap begonnen zijn maar hun schema staat natuurlijk op later en dat volkje houdt zich daar dan aan want flexibiliteit is een vloek in die gebieden.

Door de verstoring van hun natuurlijke patroon gaan ze nu rare dingen doen. Deze dieven hebben twee sets linkerbanden en wie die onder een andere auto schuift zal van een koude kermis thuiskomen want de uitlijning klopt niet. De komende tijd denkelijk meer vreemde verhalen uit de Dongbei want de hele bende is daar goed in de war.

Een reactie op “Dieven stelen Wielen van Politie Jetta in China”

  1. Bobby:

    Ooo, wat heeft Wim het knap gezegd, ik kan het niet beter dus scaahr ik me volop achter zijn reactie lieve Albert en Mara!Maar eerst toch nog even zeggen dat dit een goed gevonden invulling van de uitdaging is!