Een Echte Chinaman steekt ‘m Keihard onder dat Rokje

Gepubliceerd op dinsdag 16 juni 2009 door Tycho

sexy_rokje_geile_man_china_1

Een promotiemeisje voor huidcréme had de dag van haar leven in een winkelcentrum in Shenyang, Liaoning Province. Het dolgelukkig ding kreeg in tien minuten meer aandacht dan in haar hele leven her.

sexy_rokje_geile_man_china_2

Tientallen fotografen besprongen de schone en staken hun lenzen waar ze maar konden. Het blijven natuurlijk wel Chinese mannen dus lieten ze het bij hun lens, dat stel kleinbepikten kon dit wezentje met z’n duizend nog niet aan.

sexy_rokje_geile_man_china_3

Shenyang nu, da’s in de Dongbei. Die lui daar hebben een winterslaap van 11 maanden en komen alleen in de lente even buiten voor het weer te warm wordt. In die ene maand moeten ze wel wat natuurlijk en gezien er niemand te naaien voor ze is rennen ze meteen na wakker naar de fotospeciaalzaak om een digitale camara te kopen om promosletjes te platen want die komen ook alleen die ene maand uit bed.

sexy_rokje_geile_man_china_4

De Chinese censor, altijd wakker, ging lekker aan de gang met de blurtool op de hete kopjes van de platers. Het meisje liet men gelukkig onaangeroerd.

sexy_rokje_geile_man_china_5

Met een Canon Eos is zo’n broekje in het juiste perspectief te platen, beetje licht bij de diafragma, aspect-ratio op 3:2 en klik maar weg. Denkelijk is iedere kutvouw helder op die platen te bekijken zelfs als het gewone oog slechts strak gespannen katoen zou kijken.

sexy_rokje_geile_man_china_6

Ze is er niet vies van, vers van de boerderij en een beestenboel gewend. Even de billetjes omhoog voor het journaille, zo’n meisje begrijpt de waarde van een goed geïnformeerde pers.

sexy_rokje_geile_man_china_8

De andere kant van de zaak dient ook uitvoerig belicht, dit noemt men in vaktermen een ‘evenwichtig verhaal’, men duidt het ook wel eens met ‘hoor en wederhoor’ maar dat is toch niet helemaal hetzelfde.

sexy_rokje_geile_man_china_7

De prammen opgedrukt en een raadselachtige gelaatsuitdrukking.

sexy_rokje_geile_man_china_9

Het meisje houdt stand, blijft lachen en weet nog haar couponnetjes uit te delen. Vakwerk van dit modelletje en zo tussendoor ook nog wereldberoemd door deze ene actie in Shenyang. Zo zie; het is niet louter kommer en kwel in die grensgebieden, er komt heus wel eens wat moois vandaan.


4 Reacties op “Een Echte Chinaman steekt ‘m Keihard onder dat Rokje”

 1. jonavainy:

  die chineeese chik daar wil ik wel een wiild weekend mee lekker heen en weer ensw me nummer als ze dat ook mt mij zal willen 0698754621 ik bn namelijk pas 16 zij denk ik ook ofsw

 2. philip:

  Ach dommerik, ga je nog eens aftrekken…

 3. neukmeslet:

  man ik wil wel met meer onder dat rokje door beste slet eva

 4. ikkee ??:

  omy goodd !!! hebben jullie niks beter te doen ;p