Geile Foto’s van He Wenna in een Trouwjurk

Gepubliceerd op woensdag 9 december 2009 door Tycho

he_wenna_china_1

China’s Trampolinekoningin He Wenna poseerde voor een tijdschrift in een trouwjurk en prompt razen speculaties over een huwelijk door het land. He Wenna won goud op de trampoline tijdens de Spelen in 2008 en won her en der wel meer. Ze is zeer populair en China en heeft een relatie met Chen Yibing en die is vast goed met ringen.

he_wenna_china_2

De 20-jarige He Wenna vertelde echter journalisten dat ze geen snelle trouwplannen had. Bovendien, zo zei ze, was jurk uit de reportage geen trouwjurk maar een galajurk die op een trouwjurk leek.

he_wenna_china_4

He en haar Chen, het koppeltje dat alleen maar op een koppeltje lijkt.

he_wenna_china_5

He poseerde voor een traditioneel indianenhuis in het verre westen van de provincie Fujian, He komt daar ook vandaan. Deze huizen zijn schitterend, de hele oude rond en de latere vierkant. Ze tellen tot vijf verdiepingen en hebben in het midden een binnenplaats. Eigenlijk zijn het geen ‘huizen’ maar meer ‘dorpen’, in de hele groten wonen tot honderden mensen.

he_wenna_china_5a

Sommige huizen zijn omgebouwd tot hotel voor touristen maar wie ver genoeg de binnenlanden in dorst te trekken kan nog genoeg echte vinden waar de bewoners nog leven als honderden jaren her. De binnenplaatsen zijn het leuxte, daar kookt men ’s avonds samen en speelt het hele leven.

Beestenboel ook, met alle soorten dieren die in de rondte rennen. De bouw van de huizen was bedoeld tegen vijanden, een huis heeft slechts een grote poort en door de dikke muren van aarde komt geen boef bij binnen.

he_wenna_china_6

He Wenna in werkkleding.

Comments are closed.