Gemene man Met Bril laat vrouwtje op Haar Knieën in park in China

Gepubliceerd op vrijdag 5 juni 2009 door Tycho

zielig_meisje_china_1

Paar platen gegrepen uit het leven zoals dat nu eenmaal is. Een niet al te lelijk meisje ging in een park in de stad Shenzhen op haar knieën voor haar vriendje. Denkelijk was ze stout geweest met een ander en dacht zij het Op Deze Manier wel even goed te maken.

zielig_meisje_china_2

Hij mot het niet meer en kijkt naar elders heen. Daar gaat dan toch je Lief weg uit je leven na bijvoorbeeld negen jaar. Hopelijk weet hij, wat hij doet. Het meisje draagt haar tas over haar buik, dat is ongewoon, meestal dragen Chineesjes hun tas over de zij. Zou dat misschien iets zeggen over Dat Ding? Is zij wellicht, ongewoon? Zo’n gekkie welicht? En dat nu zijn nou juist de leuxte, maar maar een beetje gek en de Chinese man wil er niet meer aan, die wil zo’n braaf wijf dat traditioneel de was doet en rijst kookt. Ik ken dat hoor, al die gekken komen vroeg of laat voor wat oook een reden bij mij terecht.

Had er een die mij sneed met een mes, dat was lichtelijk extreem en die zag ik daarna nooit weer. Eentje ook die in een enkele teug een hele fles rode wijn leegdronk, die was lief. Zo nog een heel stel la, gekkenhuis was het. En ene die me toch een potje de wip had getraveld over kloot aarde. Die wist ook wel beter en wilde van d’r leven geen Chinese man meer. Zij is nog steeds, bij mij.

Op Ritme, ik ben!

zielig_meisje_china_3

Geen Op Ritme voor dat arme ding, zie toch hoe haar schoudertjes hangen want Hij loopt weg. Trots ook nog, met kwieke pas, hij weet hij deed denkelijk het juiste. Die dingetjes op de gezichten zijn niet van mij maar van de Geheime Bron, ik laat liever alles zien.


Comments are closed.