Gevangenen Trouwen in China

Gepubliceerd op zaterdag 7 november 2009 door Tycho

gevangen_trouwen_china_0

Een gevangenis in Chengdu in de provincie Sichuan heeft iets nieuws bedacht om boeven te beteren: trouwen. Eenmaal aan de vrouw gaat zo’n vent immers nooit meer roven. Het is een expiriment, maar het huwelijk rechtsgeldig, en de eerste zeven stellen trouwden op het gevangenisterrein.

gevangen_trouwen_china_1

De vrouwtjes komen van de vrijheid en hebben hun nieuwe mannen leren kennen via het wereld wijde web, net als zo ook wel in America gebeurd. De vrouwtjes mochten een trouwjurk dragen maar de mannen moesten het doen met hun dagelijxe klof.

gevangen_trouwen_china_2

Of de versgetrouwden ook even van bil mogen is niet bekend gemaakt dus denkelijk van wel, anders toch is het een beetje neppen voor de camera en zo’n lief kindje via foto’s in de email smelt zelfs het hart van de hardste crimineel en da’s juist het idee.

gevangen_trouwen_china_4

China is wat dit betreft een beetje preuts, men zal bijvoorbeeld nooit platen vrijgeven van de daad. Lijkt toch wel aardig, zo’n gevangene heeft het misshien jaren niet gedaan en krijgt plots een zo’n vers wijfje voor zijn penis. Och toch, dat moeten me taferelen wezen zeg.

gevangen_trouwen_china_5

Kijk nu eens wat een geluk daar verzameld. De echtelieden mogen mekaar een keer per maand bekijken, over neuken is het nieuws dus duister. De mannen gekozen benne geen moordende verkrachters en zo, da’s een beet te veel maar gewone berovers, dieven en zware alcoholisten.

gevangen_trouwen_china_6

De gavangenis had echt zijn reuzebest gedaan met een rode loper, confetti en bewakers in hun zondagse uniform. Lief niet, allemaal?

gevangen_trouwen_china_8

Comments are closed.