Gratis PandaBlik bij Haopengyou Kauwgom uit China

Gepubliceerd op zaterdag 7 maart 2009 door Tycho

haopengyou_1

Vandaag Deel 2 uit de versgeboren serie Gratis Dingen uit de Supermarkt in China, zie Deel 1 HIER. Gevonden weer een mooi Gratis Ding; bij Haopengyou (好朋友), betekent ‘goede vriend’, kauwgom kwam een gratis PandaBlik.

haopengyou_2

Haopengyou is een bekend kauwgommerk in China, vermoedlijk het grootste. Men verkoopt duizenden soorten en smaken, dit is de citroen en heeft vitamine C, er zitten 61 stux in de pot en dat is 3 meer dan normaliter, een dubbel-promo dus.

haopengyou_3

Bij de vorige plaat plaatste ik het PandaBlik van achter voor, een kleine fout maar nu correct. Het PandaBlik kan open als om iets in te stoppen, cigaretten pasten net niet. De kauwgom in China komt meestal in vierkant, van de traditionele langwerpige variant moet men hier niets hebben. Kleine mensjes, kleine bekjes, het moet er wel allemaal in kunnen natuurlijk.

haopengyou_4

Het Gratis Ding in groot, de panda (熊猫, xiongmao), draagt een tuinbroek en een strohoed, in zijn hand een type bloem. Een en ander doet mij Boers aan, van ‘Het leven op het Platteland is Fijn’, onzin natuurlijk, die keuterboeren in China zijn al dolgelukkig met de magerste geit. De panda heet Paipa, da’s dan je campagne.

haopengyou_5

Het PandaBlik gefotografeerd op mijn Chinees mytisch Paard, een Dier uit de wereld van voor de Eeuwigheid.

Comments are closed.