Gratis Tandenborstelhouder bij Kleine Leeuw Tandpasta

Gepubliceerd op zaterdag 14 maart 2009 door Tycho

gratis3_1

Tijd nu Toch voor deel 3 van de serie ‘Gratis Dingen uit de Chinese Supermarkt‘. Vandaag de dag met een gratis tandenborstelhouder bij Kleine Leeuw Tandpasta.

Het is eigenlijk een dubbel Gratis Ding want het kwam in twee vormen: een lieveheersbeestje (blauw) en een slak (geel).

gratis3_2

Een totaal-plaat voor Uw overzicht, de Engelse naam van ‘kleine leeuw’ is gewoon ‘Lion’ zonder iets kleins er bij. Het plaatje op de voorgrond vertelt kinderen hoe hun tanden zien bij hoe vaak poetsen, hoe minder hoe rotter. Standaard spul, ken ik nog uit Nederland en gelogen van A tot Z maar de truuk blijft werken. Kleinen geloven immers nog in sprookjes!

gratis3_3

De Gratis Goederen uit hun Verpakking. Geen gemakkelijke klus, ze zaten met zeer zwaar plakband aan hun doos, er kwam een Grote Schaar bij kijken en dus geen grapje dat de doelgroep zo even maakt. Een fout! Volgens de verpakking is het merk origineel Japanees maar in China mag men van alles schrijven, zo kwam ik eens echte Hollandse Bonen tegen en die waren net zo Nederlands als Die Muur van Hier.

gratis3_4

De Tandenborstelhouders in geopende toestand. Tandenbortselhouders zijn geen vreemden in dit land, ze zijn overal te koop in diverse vormen. Meestal zit er een lijmsticker op de acherkant zodat je ze op de Spiegel kan plakken. Is leuk, ik heb een spiegel vol.

Het vreemde bij deze tandenborstelhouders is dat zij kwamen zonder lijmsticker, je kan ze dus nergens op plakken behalve met eigen lijm. Een enigszins armoedig kado van Lion.

gratis3_5

Daar rechts boven op doos staat verdikke het gebruik gedemonstreerd maar het kan dus helemaal niet zo. Zoals nu kan het alleen op een tafel of een vloer, misschien ook leuk voor die kleinen toch denk ik niet zoals bedoeld, is men de lijmstickers wellicht gewoon vergeten?

gratis3_6

De gratis Tandelbortselhouders gefotografeerd op mijn Mao-klok, balanceren op het randje voor de plaat, geschoten en hop!, daar viel er een. Over Mao’s tanden trouwens gaan de wildste geruchten, daar over wellicht later nog eens meer.


Comments are closed.