Gratis Varkenzaklampsleutelhanger bij Frog Tandenborstels

Gepubliceerd op zaterdag 4 april 2009 door Tycho

gratis_4_1

Wel la, hier al weer het vierde deel van de serie ‘Gratis Dingen uit de Chinese Supermarkt’, het begint warempel zo ergens nog op te lijken zeg ja toch. Vandaag een nieuw mooi gratis ding: bij twee Frog Tandenborstels kwam een varkenzaklampsleutelhanger voor nop.

gratis_4_2

Frog is een van de Grote tandenbortstelfabrikanten van China, het hoofdkwartier zetelt in de provincie Guangdong, de naam van de faktorij is Guangdong Xuejie Daily Necessities co.,Ltd., een joint venture met een Japanese kompanie. Dat lekker wijf op de verpakking check ik nog even, ik weet nu niet wie zij is en dat irriteert buitengewoon.

Zo’n stemmetje in de kop, U kent dat wel, van ‘wie oh wie toch is dat nu?’ en dat de hele tijd urenlang nu ik dit schrijf maar ook al eerder toen ik de platen plaatte, mijn vriendin weet het vast ik vraag haar strax als ze Thuiskomt van haar Boring Business en ergens over begint te Zeiken.

Opdatum: het is Fan Bingbing, geen familie VAN, in China natuurlijk en immers komt het achterste eerst, hier nog wat geile plaat van Bingerbingdeding.

gratis_4_3

Hier de achterkant van het multipack, men schreef daar enige adviezen over Gezond Leven, ik dien mijn lijf te strekken, eerst Gentle, dan Soft dan Flexible, na het tandenpoetsen ja! Mooi meisje weer die voordoet, ander meisje dan voor, denkelijk maar een modelletje uit de provincie daar.

gratis_4_4

De tandenborstel en de varkenzaklampsleutelhanger uit hun verpakking en in Mijn Wereld, welkom toch hier, het mag best met de voeten op de bank. De tandenborstels zijn high tech met allerlei haren in verschillende richtingen en een vette handgrip zodat men ook met natte vingers goed kan poetsen.

gratis_4_5

De Varkenzaklampsleutelhanger alleen, toch waarom geen kikker? Men had zo redenen voor een varken, denkelijk. Dat kleine houdertje links hoort eigenlijk niet bij het varken, daarmee zat het slechts vast aan de verpakking. Maar normaliter zitten er geen houdertjes bij tandenborstels dus is het een onderdeel van het Gratis Ding en daarom in de plaat. Ik blijf graag volledig Beste Lezer, ik mag niets missen of ik krijg me toch een gedonder van jan en alleman!

gratis_4_6

Van zij, zo leuk dat lampje precies in aars, stiekume boefjes toch die Chinamensen, lachen zich rot in hun lab in wetenschap dat millioenen Licht zien uit een Varkenskont, de lamp natuurlijk had ook elders kunnen zitten maar neen niet, in reet dat ding!

gratis_4_7

Demonstratie, U ziet daar mijn duim. Bij drukken op de neus geeft de varkenzaklampsleutelhanger zijn licht. Het is weinig sterk, niet goed genoeg om in nacht de weg te vinden maar wel dat sleutelgat met een dronken bek in duister. De batterij echter is geen beste, na enig spelen werd het licht al zwak. De varkenszaklampsleutelhanger heeft in mijn leven Zijn Plek gekregen: het hangt aan mijn hippe trainingsbroek die ik thuis graag draag, zo ook nu tijd schrijven.

gratis_4_8

Een Frog stempel op de kop. Da’s toch weinig aardig voor het dier, zoals ik met een neger of een homo op mijn achterhoofd in public places, het zou mij niet erg blij maken. Missertje van Guangdong Xuejie Daily Necessities co.,Ltd.

gratis_4_9

Tijd voor Een Overzicht, ik hecht daar grote waarde aan, ik moet weten waar ik was en ben en wat daar dan weer is. Details zijn leuk maar altijd tot een bepaalde grens, die is los in eigen maar toch zeer wezig. De tandenborstels trouwens deden 15 yuan, da’s grof anderhalve euro.

gratis_4_91

De varkenzaklampsleutelhanger geplaat op mijn goudenbokaansteker, de beesten mochten mekaar meteen. Hop, dit verhaal is klaar, nu nog eens wat. Meer over Frog tandenborstels HIER en men heeft ook Engels maar daar staat weinig.

Volgende week Beste Lezer, weer een Nieuw Gratis Ding.


Comments are closed.