Guo Jingjing Bezoekt een Schoenen en Tassenwinkel in Tianjin

Gepubliceerd op vrijdag 25 september 2009 door Tycho

guo_jingjing_tods_1

China’s sexy duikmeisje Guo Jingjing had weer een mooie schnabbel te pakken en ik doe mee want Jingjing is geil. Dit keer trok zij naar havenstad Tianjin voor de opening van een filiaal van Tod’s, een Italiaanse fabrikant van schoenen en tassen.

Heel hip, allemaal. Op de eerste plaat Jingjing, weer met een vettige huid en walletjes onder haar ogen, met een reusachtige Tod’s tas. Doet me denken aan die oude grappen van vroeger in de brugklas: “Hee tas, waar ga jij met Jingjing naartoe?” Jingjing natuurlijk gaat na de opening rap naar de bank met haar cheque.

guo_jingjing_tods_2

Jingjing droeg die dag een flodderjurk die ondanks het rommelige ontwerp genade voor haar vormen had. Plots tieten mag men niet verwachten maar benen en kont komen er keurig in uit. De homofiel-achtige meneer heet Diego Della Valle en hij is de Opperbaas van Tod’s.

guo_jingjing_tods_3

Waarom slaapt dit meisje niet genoeg? Waar is ze zo moe toch van? Een paar keer wat duiken per jaar kan niet zo vermoeiend zijn en zij vliegt echt geen economie meer. Ze kreeg boven haar centen nog een kookboek, koken kreng, lasagne graag zonder kaas en met meer salami. Ze heeft heur haar bruin geverft. Toch hoor blijft het een plaatje en die lippen zijn echt…

guo_jingjing_tods_4

In die tas kan ze zichzelf wel stoppen, nog groter dan het bovenste exemplaar. Een missertje van Tod’s, men had haar beter kunnen beelden met een nette kleine die ze in echt dragen zou. Dit toch, gelooft niemand. Die armbandjes aan haar rechterpols draagt ze ook bij het duiken, ook al scheelt het een kwart punt bij de jury door twee druppels extra bij de plons. Die lui zien zulke dingen, echt ongelofelijk.


Comments are closed.