Guo Jingjing Bezoekt Fendi Winkel in Shanghai

Gepubliceerd op donderdag 5 november 2009 door Tycho

guo_jingjing_fendi_2

China’s sexy duixtertje Guo Jingjing snabbelde weer eens wat beukennootjes bij, dit keer in een nieuwe sonisch trendy Fendy winkel in Shanghai. Jingjing draagt een spierwitte vuilniszak en een heel klein Fendi tasje.

guo_jingjing_fendi_4

Fendi had een fiets neergezet in de nieuwe sonische superwinkel, want fietsen stralen luxe Europeesheid uit. In China fietsen alleen de sloebers, in europa juist de rijke mensen die willen laten zien dat zij anders zijn. Dit beeld nu wil Fendi met deze Europese supersonische luxefiets op de naar supersonische luxe hunkerende Chinamensen overbrengen. De drinkfles op het frame heeft een lederen Fendi-hoesje.

guo_jingjing_fendi_5

Jingjing ziet er best goed uit, ze heeft kennelijk een paar nachtjes goed geslapen en haar walletjes in bed gelaten. Toch blijft het een dikkertje naast waar dat piepkleine tasje ongelukkig pakt, men had haar beter een iets grotere tas kunnen geven zoals Tod’s deed.

guo_jingjing_fendi_6

De walletjes waren dan verdwenen maar haar vettige wangetjes raakt Jingjing nooit meer kwijt, men had dit kennelijk met een dikke laag opmaak proberen te maskeren maar een dichtbij-op van het hoofd verraad hen toch. Ook een pukkeltje onder de linker (op de foto) mondhoek.

Een reactie op “Guo Jingjing Bezoekt Fendi Winkel in Shanghai”

  1. Piet:

    Omg doe is normaal met je idiote beschrijving van Chinese nieuws.

    Stop western media bias & dutch propeganda.

    Morron