Guo Jingjing brent de Hoofden even op Hol met een nieuw t-shirt

Gepubliceerd op woensdag 4 maart 2009 door Tycho

guojingjing_tshirt

China’s Sexy duikmeisje deed een opening van een zwemschool in Qinghuandao. Daar verscheen ze in een hip t-hirt, uit India men zegt, of van Bali, met de text: Late nite lounge mingle if you’re single. Onmiddelijk gonsde het van geruchten dat Jingjingeding op de markt zou zijn.

guojingjing2

Maarrr zei de Barbaar, ons Jingjing was toch net romantisch getrouwd met een iets oudere milllionair uit de speciale administratieve regio Hong Kong? Grmbl grmbl dat was inderdaad het geval en geen berichten over een scheiding gezien.

guojingjing3

De oplossing van het raadsel bleek simpel genoeg: Jingjing kan fijn kleine plasjes in het water duiken maar geen Engels lezen, of spreken. Haar management flitste nog fluks een verklaring de planeet op dat ze echt niet gescheiden was en dus ook niet single.

guojingjing4

Chinese netizens bogen zich vervolgens over de vraag of een superster als Jingjing niet verplicht een cursus Engels moet doen omdat ze anders voor paal kan komen te staan in binnen, of erger!, in het Buitenland. Het grootste gedeelte van het volk denkt van niet, het buitenland moet maar Chinees leren, stellen zij. Iets klopt niet in die redenering verdikke! Nog een paar Jings:

guojingjing5

guojingjing6

Guo Jingjing trok na de feestelijkheden haar bekende stoere jekker aan, want je kan een duikmeisje van het platteland trekken maar…

Comments are closed.