Guo Jingjing Draagt een Witte Jurk en Wij gaan Backstage

Gepubliceerd op zaterdag 15 augustus 2009 door Tycho

guo_jingjing_witte_jurk_1

China’s sexy duiksterretje Guo Jingjing was deze week in Peking, eerder was ze tweede-rij-gast bij een filmpremière en daags daarna liet ze zich eens lekker platen in een mooie witte jurk van een zus en zo bekende modeontwerper. Geruchten nu, over het huwelijk van Guo Jingjing met de Hong Kongnese miljarden-erfgenaam Henry Fok, zingen al jaren in het rond en volgens velen zou dit Jingjing’s trouwjurk wezen. Waar of niet, China.blog.nl kreeg de platen en nog mooier enige van het schot achter de schermen. Zie ook die broek.

guo_jingjing_witte_jurk_1a1

Eerst nog een paar van voor. De fotograaf liet de ventilator lekker los op ons Jing waardoor heur haren, gekruld voor de gelegenheid, heerlijk wapperden in de wind.

guo_jingjing_witte_jurk_1a2

Jingjing is een onChinees meisje met haar vele ronde vormen, ze is met 1.78 ook groot en heeft eigenlijk helemaal niet het postuur voor een superduixter. Meestal zijn dan kleine dunne meisjes die alleen al door hun vedergewicht nauwelijx een plons in het water maken. Dat Jingjing ditzelfde ondanks haar kilo’s klaarmaakt zegt meer dan genoeg over haar ongelofelijke talent.

guo_jingjing_witte_jurk_1a

Die kapper heeft zijn job duidelijk niet helemaal goed gedaan, dat homo toch, op de eerste backstage plaat vliegen een aantal haren alle kanten op. Het is juist de bedoeling dat heur haar als één een kant op vliegt.

guo_jingjing_witte_jurk_2

Daar is Zij weer, het blijft een meisje met haar dingen en geluk. Ze lijkt te genieten van de fotoschiet en die twee kleine waterhandjes blijven maar bij mekaar. Volgens hen die dat weten duidt dat op onzekerheid, angst, zwarte dromen en vooral eenzaamheid. Fok toch, help haar!

guo_jingjing_witte_jurk_3

Nu haar bekje verborgen blijft vergeef ik haar bijna dat vette gezichtje van de vorige keer, toen toch zweette zij zeg, ons Jingjing is duidelijk gebaat bij een ventilator permanent in de buurt. Dan voelt ze zich lekkerder, zit beter in haar vel, en is veel schoner ook.

guo_jingjing_witte_jurk_4

Tijdens een pauze in een typische Jingjing-houding, verveeld tot en met. Wat toch ook is het klote als iedereen maar rare platen van je schieten wil? Volgens conservatieve schattingen vangt zij een eurotonnetje voor dit schot, klote indeed.

guo_jingjing_witte_jurk_4a

De krullen gingen er rap uit, die kapper toch, en daardoor ons Jingjin zoals ze hoort te zijn. Zie weer die handjes, de jurk is gedeeltelijk jammer niet helemaal doorzichtig en de vingers blijven krampachtig bij mekaar in buurt.

guo_jingjing_witte_jurk_5

Lachen mag niet bij de Echte Platen maar tussendoor wel, Jingjing lijkt zich fijn te vermaken met de plaatgrafen, zie verder weer haar handjes, waar toch is de schone springster zo bang voor?


Comments are closed.