Guo Jingjing Geil in Dikke Winterjas

Gepubliceerd op donderdag 11 februari 2010 door Tycho

guo-jing-jing-0

China’s sexy duiksterretje Guo Jingjing was in Beijing voor de opening van een winkel. Jingjing was snotterig en droeg een hele dikke sjaal en een hele dikke jas tegen de winterse koude in de hoofdstad. Goed zeg, dat ze toch kwam.

guo-jing-jing-1

Ze ziet wat bleekjes, maar toch beter dan dat vettige waar ze ’s zomers altijd last van heeft. Het is een meisje dat in geen seizoen thuis is, alleen in het water voelt zij zich op haar gemak. Haar jekker glimt lekker, da’s geen leer. Foei toch, ze is rijk genoeg voor een echte, zeker van haar mama gekregen of van haar eerste vriendje of zo.

guo-jing-jing-2

Voor een fotomoment met fans, want die heeft ze, ging het eskimopak even uit en daar verscheen een superstrakke modieuze trui met aangenaaide kopen die eigenlijk geen knopen zijn, het zijn slechts ornamenten. Jingjing’s gezichtje is beter van schuinonder of rechtvoor belicht, van schuinboven is haar snorretje te zien.

guo-jing-jing-3

Baan gedaan en vlug weer aankleden, Jingjing rilt nog na. Leuk motiefje op dat bankje, Jingjing heeft puistjes rond haar mond.

guo-jing-jing-4

Zie, recht van voren, en dan gaat het wel weer. Jingjing heeft Beijing weer verlaten richting haar thuis in het warme Hongkong.

2 Reacties op “Guo Jingjing Geil in Dikke Winterjas”

  1. JC:

    ik zie haar liever op de duiktoren…

  2. De Japanner:

    En eem beetje Japanse mannenpap op het toetje van deze duik-deerne zou zeker niet misstaan.