Lekker met vakantie met je Collega’s in China

Gepubliceerd op vrijdag 8 mei 2009 door Tycho

china_sexy_holliday_1

Een bedrijfje uit Shenzhen leek het leuk met de hele club met vakantie te gaan. Teambuilding! Een van de secretaresses pleurde de platen op het web en die werden een ware Hit op het hete Chinese internet. Zie de rest…

china_sexy_holliday_2

Men ging namenlijk naar het strand en daar horen bikini’s bij en meer geilheid, dolle boel verdikmedap, weg van hunne vriendjes en husbands, gewoon helemaal wild de hele dag aan de Martini-Cola en klikken maar met die kamera, wat de neuk maakt het ook allemaal uit?

china_sexy_holliday_3

Dit verhaal greep mij bij mijn ballen door de dame derde van links op de twee platen boven, midden op de bovenste. Zij is Bijzonder want zij heeft beste prammen en da’s een schaars goed in dit land, ik weet ik weet, ik zag zoveel van dat kippenspul maar dit is een echte. De dame helemaal rechts op de tweede plaat draagt haar bril nog, dit is typisch en natuurlijk niet goed, bij de derde plaat heb ik haar weggeknipt, dat soort zaken kunnen niet door de beugel.

china_sexy_holliday_4

Dat is Haar weer, geen model nee, maar kwaliteiten ja. Ze kijkt duidelijk tegen de zon, in. Dat duidt op amateuristische fotografie maar voor dit keer kan het denkelijk geen kwaad, toch, wie plaatte haar?

china_sexy_holliday_5

Het is de linker. Bij een bedrijfsuitje hoort een bezoek aan een raar zwembad, dit daar Chinese meisjes niet graag in zee zwemmen. Ik weet, ik zag. Dat vinden ze maar viesjes en eng, want er zou een vis kunnen wezen net waar jij bent en dan kan er gedonder komen in die normaal zo stille wateren van een Chinees meisje d’r koppie en gedachten. Nu is zeewater in China ook niet kristalhelder schoon, dat geef ik die dropjes na, maar als er geen kolencentrale al te dicht in de buurt is moet het toch pormedikdeneuk gewoon kunnen! Lekker met een balletje gooien in de golven ja, da’s fijn hoor.

china_sexy_holliday_7

De Plaat. In dergelijke zwemparadijzen kan De Klant voor een paar euro een wegwerp onderwater kamera kopen want het is leuk mekaar te platen, Chinezen platen mekaar suf al over de plaats, het is hun ding. Ze moeten het inhalen denkelijk, een land met zulke grote gaten in haar geschiedenis heeft Werk aan de Winkel, het kan nog la, het kan altijd nog.

china_sexy_holliday_8

Back to the Beach, de Martini’s schoppen in en de bril van die ene is dus af, daarom heb ik haar in de plaat gelaten want nu is het goed, ze blijft nog wel voorzichtig op de achtergrond, precies in het midden, maar lijkt toch ook iets losser.

china_sexy_holliday_9

Het bedrijf heeft ook twee heren in dienst maar hebben zij nu Hun Beste Tijd gehad? Neen. De Chinese man kennende, ik hoorde, ik weet, hebben ze niet eens naar die tieten Gekeken! Dat stel homo’s bij mekaar toch, en het Westen maar denken dat die een-kind politiek van de overheid komt.

china_sexy_holliday_91

Nog een laatsteperfecte plaat van Mijn Liefde, zij is een natuurlijke, wat een vrouw en ieder grammetje vet in haar lijfje verdient een beurt. Maar we benne d’r nog niet, oh nee, nu gaat ze PIJPEN!

china_sexy_holliday_6


Comments are closed.