Lekker met Vakantie met Sexy Vriendinnetjes in Hongkong, China

Gepubliceerd op vrijdag 15 mei 2009 door Tycho

china_sexy_holiday_1

Vanavond, de vrijdag in China, ga ik alleen maar over neuken schrijven. Ik ben aan het schrijven en niet aan het neuken dus compensatie is noodzakelijk. Target one: drie mainland vriendinnetjes gingen met vakantie naar Hongkong en deden daar dingen die zij Thuis niet zouden doen.

china_sexy_holiday_2

Mainland meisjes die naar HK trekken gaan daar om eens flink Het Beest uit te hangen, ALLES wat in het conservatieve Anhui niet mag doen ze daar wel. Da’s nog niet veel hoor, het benne en blijven boertjes natuurlijk met hun maniertjes.

Dus nu, wat deden zij vooral en da’s de reden van dit diepzinnig verhaal ook meteen? Geile plaatjes schieten van mekaar! Lijkt weinig maar zie die platen verder, dat stel hoeren toch. Hier zijn ze allemaal, dacht twintig, met commentaar als ik er zin an heb:

china_sexy_holiday_3

God neuk wat is ze mooi! En dat licht, dat licht! Geraffineerd gevangen voor de eeuwigheid, nu ook in Neerland daar, koester het moment, vlegel!

china_sexy_holiday_4

Geen Hoer kan zonder haar convertible, Mini liefst, of zo’n New Beetle. Hier bij mij in de straat is een appertementencomplex waar volgens geruchten, ach geruchten, veel tweede liefjes van rijke heren huizen. Men noemt dergelijke meisjes ‘mimi’ en dat betekent ‘klein geheimpje’. De rijke man betaalt de huur voor het appartement en wipt zo af en toe eens aan. Nu is de leuk dat de rijke man vaak ook een karretje voor z’n meisje koopt en het populairste modelletje is een Mini. Zo werd het begrip Mimi Mini geboren.

Pret hoor, lol en jolijt, de Chinezen lachen zich een end heen. Maar het is Waar! Op ieder moment van de dag stikt het hier van die dingen, soms zelfs in de rij voor de parking onder het gebouw, de Cooper, de cabrio en nu ook dat stationwagen ding, vergat even naam en weiger Op te Zoeken want ik ben immers een expert op automotive gebied.

De meeste Mini’s hebben van die geile zuurstokkleuren, zoals knalroze of gifgroen en altijd een aantal speelgoedbeertjes op de hoedenplank want dat is toch zo SCHATTIG ZEG.

china_sexy_holiday_5

china_sexy_holiday_6

china_sexy_holiday_7

china_sexy_holiday_8

china_sexy_holiday_9

Nu Uit! Heel goed la, blijf nooit te lang hangen in die hotelkamers, mag leuk lijken maar d’r is in het eind geen hol aan. Ken het wel hoor, ben je in zo’n vreemde stad wil je toch een beetje een huisje bouwen. Dat daar en zus zo, ijskastje vol pils en een fijne film op HBO, wat de neuk wil een eenzaam mens toch nog meer?

Niets hoor nee, laat die stinkstad de stinkstad wezen, daar op mijn kamer in het tenminste veilig en kan ik mij geld rustig tellen ja. Maar neen, men dient buiten te wezen want daar gebeuren rare dingen, gelukkig hadden onze meisjes dat best begrepen, die lieverds.

china_sexy_holiday_91

De Bar, haar Natuurlijk Habitat.

china_sexy_holiday_92

Zie plots dat ik een Valentins Weiβbier aan het zuipen ben. Dacht toch al dat mijn Yanjing zo raar dronk, het zal de verwarring wezen, wat nu toch als ik daar toen ook in Hongkong was? Ik had wel RAAD met die wezentjes geweten. Hongkongnezen, krab ge eens op de kop zeg, stel homo’s bij mekaar daar ook. Waar je ze ook heenflikkert, Chinezen blijven Chinezen.

china_sexy_holiday_93

Die ponny’tjes, zo die lok half over die voorharsens, daar heb ik me een obsessie mee. Dat doen  Chineesjes meestal om hun hoge haargrens te verbergen. Chinese meisjes hebben daar last van, het zijn de genen, hun haargrens zit hoger dan bij Westerse diertjes. Ik heb ze gezien en geneukt hoor, met de haargrens half op hun schedel.

Had een ex die dat had, werd dan zo wakker en dan was de gel uitgewerkt, Chinese gel die zegt ’24 uur’ doet dat echt niet. Smeren kreng! Smeren in je haar tot je d’r een gel-arm van krijgt ja! Hexen zijn het bij mekaar die hoog behaargrensden.

china_sexy_holiday_94

Als Chinese meisjes een avondje ‘uit’ zijn geweest zonder een druppel te drinken gaan ze doorgaans wat eten in zo’n neukend hip restaurant waar hippe toetjes al snel honderd remini doen. Ik vertel want ik heb meegemaakt.

Eerst met zo’n kipje naar de bar, ik lekker biertjes tikken en dat maar aan het water, echt la, doen ze, zijn in staat om in een drukke bar re shui (heet water) te bestellen, mei wenti la, en het erge is dat ze het nog krijgen ook. Dat soort dingen benne immers NORMAAL want ik zuip dus als het kip dan water wil vind de barman het best.

Verhaal niet klaar: dan, als de Bitch of the Day zich gaat vervelen met d’r water gaat ze zeuren dat het tijd is om te gaan. Ik, in het schemergebied tussen willen neuken of meer bier drinken, denk op dat moment vooral aan het eerste. Alles immers moet uiteindelijk wel een doel hebben, waar? Wij verlaten samen De Bar en ik zit met me dronken bek al in dromen tussen haar benen.

Taxi naar mijn thuis!

Neen! Zo werkt het dus helemaal niet. Hier begint De Ellende want wijf zeurt me aan me bek dat ze naar een toetjesbar wil. Die heb je veel in Peking en dat is een grof schandaal, ware ik hier Burgervader geen enkele zou de slopershamer overleven!

Die tenten zijn 24 uur open en serveren alle soorten toetjes, banaan in yoghurt, yoghurt in banaan, schijfjes aardbij in banaan, banaan in schijfjes citroen, en zo meer.

Daar zit je dan met je dronken kop in een toetjesbar, zo treurig, het meisje eet haar ijsje van 100 en ik denk op dat moment alleen nog maar aan BIER want het ikwiljeneukenmoment is defenitief voorbij. En nu de vangst: de toetjesbarren verkopen geen bier.

Die nachten, werd er niet gewipt. Alle de la, ik zie da’k weer een Valentins heb opengetrokken, da’s best bier zeg. Nu verder met de platen:

china_sexy_holiday_95

china_sexy_holiday_96

Zo lief op haar kussen, is die plaat niet een kwart gedraaid? Een man zou het kunnen denken. Aan de andere kant, met die kleine Chineesjes kun je letterlijk alle kanten op, het lijkt soms wel of ze vliegen! Ik zag ik weet, details nee, probeer er zelf maar eens zo een.

china_sexy_holiday_97

Met dit ondeugende beestje eindigt dit verhaal wat wat langer werd dan de planning dacht, ik mot me morgen weer De Redactie van me lijf houden met m’n gelul. Zie weer die ponny la, vergeet nooit mijn woorden over, het bespaart U misschien nog een hartaanval.


Comments are closed.