Lekker Wijf in Bijna Geen Broekje geplaat in Peking, China

Gepubliceerd op vrijdag 5 juni 2009 door Tycho

sexy_beijing_china_1

En mijn dag kwam goed met deze platen. Dit toch, is wel het kortste dat ik ooit gezien heb. Chinese meisjes hebben prachtige kleine harde kontjes en laten die graag zien maar dit wezentje wil wel heel graag.

sexy_beijing_china_2

Dit soort broekjes komen vaker voor, hoewel deze wel heel kort, en zijn vaak voorzien van heerlijke texten als ‘juicy’ of ‘touch me’ zonder dat de draagster enig idee heeft van de betekenis van die woordjes. De fabrikant ook niet, die jatten maar wat bij mekaar via Google en printen het een millioen maal op zo’n stukje stof.

Weet nog een keer vlakbij mijn thuis in een supermarkt, zag zo’n meisje van een jaar of 23 in zo’n roze broekje. Iets langer dan deze maar net zo strak. Op haar linker bil stond ‘Ripe’ op haar rechter ‘Pear’. Rijpe peer, maakt zin, ik kwijlde uit mijn mondhoeken en haar vriendinnetje zag het en ze lachten mij uit in mijn bek. Neuk de wip, dat was geen beste dag want ik was zo brak als een paard, wel lekker gerukt later. Dit terzijde la, ik hou me verder bij de feiten want ik ben een ECHTE jounalist.

sexy_beijing_china_3

Gezien de omgeving lijkt mij dit een campus van een universiteit. Het meisje heeft heur haar hoerig rood geverfd en de rare rapper naast zou best haar vriendje kunnen wezen. Die vage text op haar aars levert niets op, mikte het net in Google maar de resultaten zijn inkloncusief, probeer zelf maar eens. Mocht U beter zijn dan ik: tips zijn altijd welkom in de commentaren.

sexy_beijing_china_4

Een van voortje met een kamelenteen Die er Wezen Mag, har tieten lijken bedekt door net zo iets duns. Zou ze soms gaan tenissen? Lalala, vragen weer te veel.


Comments are closed.