Lekker Winkelen bij de Panarybody in Chongqing, China

Gepubliceerd op zaterdag 10 april 2010 door Tycho

playboy-shop-chongqing-1

Nog steeds vanuit Chongqing, vandaag zag ik drie musea waarover later meer want da’s  me nu laat in de nacht te veel werk, dus fkux weer even een leukigheid: deze fraaie Panarybody klerenzaak in een straat nabuur mijn hotel. De ‘PB’ is een slimme, het doet denken aan het fameuze Playboy en zo het logo.

playboy-shop-chongqing-2

De Zaak. Prijzen vanaf 39 yuan, 3.90 euro.

playboy-shop-chongqing-3

Panarybody is van vele markten thuis, en voor heren en dames: tassen, schoenen, jasjes, overhemden, broeken, tassen en wat meers.

playboy-shop-chongqing-4

Ik stapte hier dapper over de drempel maar zo’n typisch hysterisch Chinees winkelteef sprong haast boven op me met d’r aanbiedingen, wegwezen dus, ik heb ook helemaal geen verstand van kledingprijzen, laat alleen in Chongqing.

playboy-shop-chongqing-5

Een echte Panarybody in zijn witte jasje, wat een man. Snel meer Chongqing…

Comments are closed.