Lekkere Kip bij Trouwfeest in China

Gepubliceerd op donderdag 17 december 2009 door Tycho

china_trouwen_1

Een dolgelukkig stelletje had wel de liefde maar niet de centen en organiseerde hun trouwfeest in een filiaal van de Americaanse snelvoedselketen Kentucky Fried Chicken. Trouwfeesten in China zijn voor jong getrouwden vaak dure grappen, met zo’n 100 gasten gaat er zo vijfduizend euro doorheen en dat is voor Chinezen nog steeds heel veel geld. KFC is goedkoper en vroeg slechts 50 yuan, 5 euro, per persoon.

china_trouwen_2

De gasten namen vrolijke balonnen mee en KFC stelde de reclamekip ter beschikking aan het stel. Bij mijn weten is dit huwelijk een eerste keer voor KFC, normaal komt men niet verder dan een verjaarspartij’tje voor de kleine.

china_trouwen_3

Na de foto’s en wat vuurwerk trok het stel het restaurant binnen, op de achtergrond twee breed lachende KFC medewerkers die hun dagelijxe routine eens een keer doorbroken zien.

china_trouwen_4

De bruid, best een hete zo te zien, poseert met een vriendin.

china_trouwen_5

De liefdesvogeltjes gebruikten de bovenkant van een maanzaadbroodje met yoghurt om bruidstaart na te spelen. Indeed, doe je het toch doe het dan goed.

2 Reacties op “Lekkere Kip bij Trouwfeest in China”

  1. office getting:

    These pieces really set a standard in the industry.

  2. Ahmad:

    halloik heb een vraagis de Geluidset 4 – 5800 Watt RMS nog becbihksaar voor de periode carnaval (9 februari 12 februari) want onze carnavalsgroep (BOEM) heeft intresse in deze set.voor op onze carnavalswagenmvg thijs