Lingerie Show in Shenzhen, China

Gepubliceerd op zondag 12 april 2009 door Tycho

onderbroek0

Kijk nu daar had DIE VROUW toch een voorbeeld aan kunnen nemen, en zo blijf ik nog even in de wereldstad Shenzhen want behalve gekheid in park was daar ook nog een lingeriehshow aan de gang met natuurlijk weer typische zaken.

Hier een meisje dat er duidelijk helemaal klaar voor is, fijne monsterbra en een soort van veren rond d’r armen, mevrouw denkt te kunnen vliegen zeker met dat dromerig bekje, wel lief eigenlijk dat ding, iets om te trouwen en heel veel kinders mee te bouwen in een fijn appartement op honderd hoog. Er was meer:

onderbroek1

Wat een leuke hal toch!, zie die alupanelen. Daar zijn ook agriculturele beurzen en dingen met auto’s, nu vlees, beetje vlees, zielige hoopjes bij de linker en wat de fok is mis met haar knieën, de een staat op links de ander op rechts, de rechter lijkt hoger te wezen dan de linker, da’s lastig pijpen voor zo’n meid, ze kan zo geen houding vinden op de vloer.

onderbroek2

Da’s natuurlijk geen onderbroek; dit meisje speelt vals. Haar tieten zien erg raar, extreem peervormig en keihard. Dat rokje daar is mode in China nu der tijd, ook in Peking zie ik ze veel. De spijkerrrok ja, wat een ding toch. Ben er niet heel blij mee, spijker is een vrij harde stof die de natuurlijke vormen van de vrouw eerder verhuld dan onthuld, eerder waren er eens van die heerlijk zachte en dunne soort van onderjurkjes in de mode, wit het liefst of lichtblauw, dat waren tijden!, nu is’t allemaal wat te hip voor hun eigen goed.

Shenzhen bij de weg is een beste stad, van vissersdorp tot miljoenenstad in 10 jaar, een van de expirimentele open steden van vroegerbaas Deng Xiaoping, da’s die vent van de muizen en dat verhaal. In no time zo rijk als de nete en ik ben er geweest met een eerdervriendin natuurlijk want ik ben overal geweest maar was zelden alleen.

Ik was daar toen in het zuiden om in fabrieken ijskasten en ander witgoed te bekijken voor een bisnis. Geen reet van gekomen want da’s me allemaal veel te praktisch, met vrachtbrieven en zo en andere ingewikkelde papieren. Laat mij toch gewoon een verhaaltje schrijven!, dat ging dus niet en met dat kip was het later hard uit, wel lief meisje hoor, meende het goed, hoge haargrens, gelukkig nu weg. Maar hier wel even een plaat uit Shenzhen van mij om het geld te laten zien, zie:

onderbroek8

Goud moet het wezen, geen halfbakken homofiel gelul over duurzaam en zonnepanelen. Goud en glanzen, schitteren en dromen van nog veel meer, in die tuigsteden van het zuiden mag het allemaal.

onderbroek3

Toch is niet iedereen gelukkig in Shenzhen, deze modelmevrouw heeft het compleet element gehad met al dat gezeik over een bh’tje hier en een stringetje daar. She Does Not Sell!, en haar knieën lijken ook weer raar. Zie nog dat stickertje boven haar rechtertiet, da’s gewoon in China, op de raarste plekken krijg je zo’n sticker op je bek, ook in airplanes bijvoorbeeld en op bootjes op een rivier.

Is leuk, wie toch wil er niet bij een ORGANISATIE horen, en dat dan uitdragen. Gebondenheid, veiligheid, de liefde, het is het allemaal met zo’n sticker, je hebt dan bijvoorbeeld recht op een gratis bakje rijst in de lunchpauze van je trip! Mensen zonder een sticker krijgen geen gratis bakje rijst, die verhongeren maar lekker, neuk hen, die lozers.

onderbroek4

Vies vlekje op d’r dij, ik zie alles, foei afschaffen dat mens, achter een balie van een insurance kompanie is het ook leuk hoor! Wat de neuk weer met die knieën, d’s al de derde met van die rare op oneven plaatsen, ze ziet trouwens een trouwlingerie combinatie, niet buitengewoon geil door die veel te grote onderbroek en dat rare ding in heur haar.

onderbroek6

Toch nog werd het leuk, dit benne mooie meisjes met beste tietjes en fijne bh-dingen, vergelijk hun uitstraling met die van het meisje even terug, THEY DO SELL. Knieën kan ik hier niet zien, ik ben echter een optimist dus denkelijk hebben ze van die lieve zachte knietjes met een heel klein beetje vet rond de schrijf. Da’s zo fijn mee spelen, knievet is geil. Wat nu weer die rare dingen in hun haar doen?, het leven is nooit en de neuk nooit heelmaal perfect maar met deze plaat gaat het een eind her hoor.

onderbroek7

Met deze badmode, hip fuck, zie die rechter d’r kut, da’s nog eens een schaam mount everest, is dit verhaal nu nokke want er wacht nog veel werk. Bloemen het is voor 09, veel bloemen!


Comments are closed.