Monsterlijke Transportmachine uit China

Gepubliceerd op zaterdag 19 december 2009 door Tycho

monstermachine_china_1

Een schitterende transportmachine uit China, het chassis bestaat van voren uit een oude dubbeldex mensenbus en van achteren uit een ladder waar een graafmachine op mee kan reizen.

monstermachine_china_2

De banden zijn denkelijk nieuw, de voorste zijn veel te dun voor een bus en de achterste veel te breed. Wat een wonderbaarlijk mooi machien dit is, ach machines, ik kan er nooit genoeg van krijgen. De geur van diesel, het klingen van de dingen, het gegrom van de motoren, wie heeft er nou nog een mensje bij nodig?

monstermachine_china_3

De transportmachine is een zeer Aziatisch onderonsje. Gezaagd in China, het oorspronkelijke buschassis komt van een Chinese joint venture met het Koreaanse Daewoo en de graafmachine van een Chinese joint venture met Komatsu.

monstermachine_china_4

De graafmachine moet kennelijk over grote afstanden van hot naar her want de chauffeurs van de trekker kunnen zich wel drie keer rekken in hun zeer ruime cabine. De Daewoo is al een oudje, zie ook de tankdop rechtvoor op de cabine, dat zou in deze dagen zonder enig risico niet meer mogen.

Comments are closed.