Pepsi Home life Onderbroek uit China

Gepubliceerd op zaterdag 28 februari 2009 door Tycho

pepsi_onderbroek_1

Welkom Best Lezersvolk, bij alweer een Nieuwe Categorie op Chinablog.nl. Deze nieuweling heet ‘Rare dingen uit China‘ en de naam dekt zo’n beet de lading. De serie doet de Rare Rommel die ik in dit schone land tegenkom en meteen koop. Zeg het niet mijn vriendin!, dozen vol met die rommel staan al in de opslag maar er komt meer bij en meer, uit natuurlijk haar zicht. Vandaag en Nu als eerste: de Pepsi Onderbroek(en).

pepsi_onderbroek_2

Vandaag, vers van die pers Mijn Kinders, gekocht in een naburige Wu Mart supermarkt. Wu Mart op zichzelf naturlijk een kopie-geintje naar Wall Mart van de USA, neuk hen! De Pepsi Onderbroek is verkrijgbaar in XXXL, XXL en XL, braaf koos ik de Middenweg voor dit verhaal. Kost nog: 26 yuan. Het homo’tje op de Doos doet Westers aan, van America, U weet wel. In de Doos zitten er Twee.

pepsi_onderbroek_3

De Broek is gemaakt van 100%  katoen, tenminste zo zegt de verpakking. Nu ken ik die grappen in Dit Land, de werkelijke waarde ligt vermoedelijk rond nul. Wassen graag op 30 graden, strijken kan tot 150.

pepsi_onderbroek_4

Shanghai Mianye Industrial Corporation is de geen twijfel trotse fabrikant, de onderbroek is rijkelijk gedecoreerd met Pepsi-logo’s en als druif op de taat eén Boven de Lul. Ik heb de Pepsi Home Life onderbroek ondertussen aangedaan, geen platen, Homo’s!, en het Zat Best, mijn maat ook nog weer… Binnenkort Meer!


Comments are closed.