Politie Nanjing is niet Erg Voorzichtig met een Lijk

Gepubliceerd op zaterdag 4 juli 2009 door Tycho

lijk_politie_nanjing_china_1

Een vrouw uit Nanjing werd doodgereden bij een verkeersongeluk. Zielig natuurlijk maar het verkeer moet door, gelukkig kwam de politie snel te hulp.

lijk_politie_nanjing_china_2

Toen was het rap gedaan met dat dodige gedoen van de vrouw. Dood is dood, en voor kritiek had ze maar moeten blijven leven.

lijk_politie_nanjing_china_3

lijk_politie_nanjing_china_4

lijk_politie_nanjing_china_5

De politie had een pick up truck meegenomen, ideaal voor het vervoeren van allerlei smerige zaakjes en daar kon deze mevrouw bij.

lijk_politie_nanjing_china_6

Zo, weg ermee al was het een zwerfhond. Vermoedelijk heeft niemand haar familie gebeld, maakt niet uit, wat kan die nog doen? Zo pragmatisch.

lijk_politie_nanjing_china_7

Onder het oog van honderden nieuwsgierigen was dit haar vervoer naar de gemeentelijke lijkendump, deze krijgt echt geen net onderzoekje meer aan haar broek, gewoon wegmaken en wegwezen. Toch treurig als ze bijvoorbeeld een kindje had dat haar nooit meer vinden kan.

Opdatum! Bij het incident kwamen in totaal vijf mensen om waaronder een zwangere vrouw, de dader was een zeer dronken automobilist.

lijk_politie_nanjing_china_9

De Zwangere Vrouw, ik schat 7 maanden.

lijk_politie_nanjing_china_91

Met z’n drie in de bak.

lijk_politie_nanjing_china_92

De Rampauto, het is een Beijing Hyundai Sonata van het vorige model. Deze auto’s hebben een bedenkelijke reputatie op het gebied van betrouwbaarheid. De stad Peking had de Sonata aangewezen als vervanger van de Xiali-taxi’s maar toen bleek dat de helft van de vloot permanent in de garage stond stapte men over op de Hyundai Elantra.

lijk_politie_nanjing_china_93

Een blik op de scene.


Comments are closed.