Rare Dingen uit China: Pepsi Dames-Tennissokken

Gepubliceerd op donderdag 10 december 2009 door Tycho

pepsi_sok_china_1

Het toeval wil dat het allereerste artikel in deze serie verhaalde over een Pepsi onderbroek. In een ander filiaal van de Chinese supermarktketen Wu Mart vond ik dit weekend deze Pepsi dames-tennissokken voor 7 yuan, 70 eurocent. Nu, nader bekeken:

pepsi_sok_china_2

Op het label staat, net als bij de onderbroek, ‘Home life’. Boven ‘Pepsi’ staat ‘All the World’s a stage’, dit stond weer niet op de verpakking van de onderbroek.

pepsi_sok_china_3a

De Pepsi dames-tennissokken zijn verpakt in een plastiek cellofaan.

pepsi_sok_china_4

De sokken uit hun verpakking. Op het blauwe stickertje op de sok staat een tekening van een meisje met een tennisracket, ze heeft lang haar en mooie slanke benen.

pepsi_sok_china_5

De achterkant van het label. De fabrikant heet Shanghai Mianye Industrial Co,. LTD. Telefoon vanuit Nederland 00 86 (0) 21 64467387, fax 00 86 (0) 21 64053559. De sokken dienen gewassen op slechts 30 graden en mogen niet gestreken. Het label stelt nog dat het de Pepsi-naam is gebruikt met toestemming van PEPSI Co., Inc. Wel, dat moet ik dan maar geloven.

pepsi_sok_china_6

De sokken gespreid. Ze zijn zachtroze van kleur. Het hardroze Pepsi-logo aan de bovenkant is opgenaaid. Het stickertje kreeg ik niet van de rechtersok af. Op de onderkant van de voet staat nog eens ‘Pepsi’, de letters lijken ingenaaid maar zijn opgestempeld.

Nu had ik voor verhaal graag de sokken geprobeerd. De maat is echter 22-24cm en ik ben een 45. Bovendien zijn het damessokken en die draag ik liever niet aan mijn stoere herenvoeten. Gelukkig heb ik altijd een lekker wijf in huis dat mij met van alles helpt.

pepsi_sok_china_8

Het is een schat, heerlijk warm ’s nachts in mijn pyama tegen mijn lul. De sokken staan haar prachtig en passen perfect bij haar kleren. Dit draagt ze niet altijd hoor, ze heeft heel veel kleertjes, het kekke sportpakje was speciaal voor de plaat.

Volgende keer weer een Raar Ding uit China.

Comments are closed.