Rare Dingen uit China: Televisiepistool

Gepubliceerd op vrijdag 11 september 2009 door Tycho

china_gun_tv_1

Mijn Bezoek aan de Wal Mart in Peking wierp zo zijn vruchten af maar de zoetste heb ik voor het laatst bewaard: in Rare Dingen uit China vandaag dit televisiepistool. Het pistool kan direct op de televisie aangesloten en heeft vijf spelen in zijn geheugen. Voor energie is het ding aangewezen op drie keer anderhalve volt.

china_gun_tv_2

De Achterkant van de Doos. De vijf spelen heten: Jurassic Park (met omgedraaide ‘R’), Desert Gunman, Guard Farm, Police Skill en Bar Room Shootout.

china_gun_tv_3

Het televisiepistool uit zijn verpakking. Onder de loop zit een stickertje dat zegt:  “QC 08, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12”.

china_gun_tv_4

Het Televisiepistool van boven geplaat. Het pistool ligt heerlijk in de hand en is ongeveer zo groot als een echt pistool. Deze reportage werd mede mogelijk gemaakt door David (Chn) die die dag mijn computer repareerde want er was een worm.

china_gun_tv_5

Ik sloot het televisiepistool aan op mijn televisie maar er gebeurde werkelijk niets wijl ik wel op het juiste kanaal zat. David wist, hij greep het pistool en trok een klep naar achteren, te zien aan de onderkant van het vat, waar die drie batterijen in moesten. Ik dacht dat het televisiepistool van de televisie electriciteit zou krijgen maar dat was dus niet zo.

china_gun_tv_6

Een dichtbij-op van de controlefuncties. Links de ‘Power’ en rechts de ‘Reset’. Bij kracht gaat het rode lampje branden, de herzet brengt speler terug naar het hoofdmenu. Maar eigenlijk wist ik dat toen nog niet, ik loop wat op de zaken vooruit, ik naai U mijn lezer, en deze plaat heb ik met Microsoft Photo Editor ook nog wat lichter gemaakt!

china_gun_tv_7

Het televisiepistool met mijn Nijntjetafreel. Normaal stopt hier het verslag maar niet vandaag, televisiepistool werkte perfect en daarom enige schermschoten:

china_gun_tv_8

Het hoofdmenu.

china_gun_tv_9

Bar Room Shootout. Daar was ik thuis, barvrienden beschoten mij en ik terug.

china_gun_tv_91

Guard Farm, leek makkelijker dan het was.

china_gun_tv_92

Police Skill, schiet niet de goede maar wel de slechte. Makkelijk en een hoog ‘dat heb ik al duizend keer gezien’ gevoel.

china_gun_tv_93

Jurassic Park (met omgedraaide ‘R’), op de plaat krijgt net zo’n tyronasaurus zijn trekken thuis.

china_gun_tv_94

Desert Man. ‘You Lost’. Indeed, ik noem het de dag en ga bier drinken. Binnenkort weer een Raar Ding uit China.


Comments are closed.