Sexy Dansmariekes masseren mekaar in China

Gepubliceerd op vrijdag 8 mei 2009 door Tycho

china_massage_sex_1

Met Mij, komt U overal. Vandaag benne we in een dansschool in het altijd kneitergeile Shenzhen waar iemand een paar plaatjes plaatte van de meisjes backstage die mekaar even hielpen met de spiertjes. Zie die voetjes links, neukdefuck, die zien er niet te best.

china_massage_sex_2

Dat is al vergeten bij die onderbroek. Normaliter denk ik van zo’n pony: pleitte maar met dat ding, ik wil een voorhoofd kunnen zien maar haar heerlijke knieën maken alles goed. Dansmarieke ma? Dat ma? Yep, het is een misverstand te denken dat nege dansmariekes allemaal supersonisch slank van vorm wezen.

In tegendeel het is, in China en de rest van dit planeet, die meisjes moeten springen en doen op een podium, voor uren en uren lang en dus zijn ze juist buitengewoon gespierd. Zie je niets van tijdens zo’n show, gaat zo snel allemaal, maar backstage als ze even rustig zijn zie je dat dus wel en daar immers zijn wij terechtgekomen.

china_massage_sex_3

Die ontspanning in die lijfjes, het kalmeert me een beet. Fijne onderbroeken aan hun aars, zo zie je ze niet vaak in China, de Chinese heeft stringvreees, dit heeft te doen met hun poes die maar eens mag kleintjes werpen, ze zijn zo bang voor haar welwezen. Nu toch spreek ik mij ergens tegen maar wat?, want het verhaal gaat altijd voor.

china_massage_sex_4

Ik zie wat jij Denkt, ik zie het ik zie het, jaja ik weet wat jij denkt, zie wat je denkt hoor, doet je haar goed ja, je bent klaar ja, zie wat jij denkt, je wil een potje neuken ja met zo’n fijn zacht meisje dat met je kont gaat spelen en haar zachte vingertje in je poepert droomt te drukken.

china_massage_sex_5

Nix Tieten! U had het kunnen denken, dit site is all about beschaving, Wij houden Het Roer recht en verder geen gezeik. Dat heerlijke potje, POTJE POTJE blauw naast het ding, het doet me aan iets denken, er zijn er trouwens twee.

china_massage_sex_6

Denk meisjes, aan die handen, ze zijn zo belangrijk la. De hand toch bij het dansen is alles, omhoog en omlaag gaat ‘ie, het toonbeeld van expressie, het voorbeeld van, hun bek niet kan.

china_massage_sex_7

Als echte danseressen, wielrensters hebben dat ook, zijn die bovenlijven dun en het benenwerk sterk, de armen moeten wapperen als bladeren in de wind terwijl die benen de gekte dragen. Het is geen gemakkelijk bestaan, het sloopt je lijf, uit evenwicht, maar soms wel soms lijkt er iets van geluk te wezen. Toch, ik zou het wel weten als ik tieten had, hoppa die hap in hun bek, ook al waren ze zo klein.

china_massage_sex_8

Die op rechts lijkt gedaaan, het middenveld kraait vicorie en is dus ook klaar. Zorgen echter om de linkerflank, daar lijkt iets niet in de haak. Waar zou zij wezen met haar denken? Denkelijk in een plaats hier ver vandaan, ergens waar oh waar de potjes mooier zijn en hun haar OP ORDE hebben.


Comments are closed.