Sexy Duikmeisje Guo Jingjing bezoekt Gala in mooie Jurk

Gepubliceerd op zaterdag 28 februari 2009 door Tycho

guo jingjing

China’s meest meest sexy duikmeisje Guo Jingjing, 郭晶晶, bezocht in Peking een gala voor de uitreiking van de CCTV Sportman van het Jaar Award en maakte de tongen los.

guo jingjing cctv

Guo Jingjing droeg een buitengewoon geile jurk waar de Chinezen driftig over bekvechten. Kon dat wel, zo vraagt men zich af, zo’n sexy jurk? Het gala was namenlijk ook een inzamelingsactie voor de aardbevingskindjes in Sichuan, een Dual Purpose Gala dus.

guo_jingjing_cctv_2

Nu zou een mens kunnen denken dat China nu wel klaar is met dat aardbevingsgelazer. Zijn ze niet, het houdt de gemoederen onverminderd bezig en ons Jingjing toonde volgens sommigen te weinig respect voor dat stel snotapen in prefap hutten.

Gelukkig was de overgrote meerderheid op de  hand van de schoonheid, bij haar verbleekte de rest van de zaal tot vage witte vlekken in het niets. Over de winnaar van de award praat niemand, ik weet het ook niet, maar misschien was het Jingjing wel.

guo_jingjing_cctv_3

Jingjing gaat op huis aan, haar stoer lederen jekker contrasteert prachtig met haar geile galajurk. Dat stuk hork in de linker bovenhoek is een tafeltennister.

Comments are closed.