Sexy Duikmeisje Guo Jingjing laat zich van haar Beste Kant zien

Gepubliceerd op zaterdag 4 juli 2009 door Tycho

guo_jingjing_1

Guo Jingjing krijgt een doekje voor haar natte lijfje. Het schoonspringprinsesje nam samen met haar vriendinnetjes Liu Song en Wu Minxia een reclamefilm op voor een raar zwempak.

guo_jingjing_2

Links een geluidsman die wel oren heeft naar ons Jingjing. Het padpak is goudkleurig met zo’n kleffe bloem die snelheid scheelt, en het gaat om honderdsten van seconden in het olympisch bad.

guo_jingjing_4

Daar is hij weer en kennelijk kan hij niet zwemmen, hij kijkt Jingjing bijna het zwempak van haar schouder. Links van Jingeding Wu Minxia en die daar links van zal wel Song wezen maar zeker weten doe ik dat niet want ik heb nog nooit van haar gehoord.

guo_jingjing_5

Ha tieten, tieten zijn mooi, die gladde pakjes sluiten mooi over de niet al te grote Chinese tepeltjes. Jingjing heeft nu plots zelfs twee van die lelijke blommen op haar pak en Wu weet haar plek.

guo_jingjing_6

Liu’s tieten zien heel raar, het lijkt wel alsof ze haar bh heeft aangehouden.

guo_jingjing_7

Tijdens het maken van zo’n film moet af en toe de spanning er even af, hier Jingjing die weer eens het gekkie uithangt. Liu en Wu zijn kopje onder geweest, Jingjing niet, zij houdt het netjes droog. Zie ook die lullige kleine haartjes op de voorhoofden van die twee anderen, dat hebben meer Chinese meisjes met hun flinterdunne haar, vies hoor, gelukkig is hun haargrens wel in orde.

guo_jingjing_9

Jingjing ziet God en Hij haar tieten. De commercial komt over een maand op televisie, ik zal tegen die tijd eens proberen een filmpje te schieten.


Comments are closed.