Sexy Meisje in Korte Broek doet haar Boodschappen in China

Gepubliceerd op donderdag 2 juli 2009 door Tycho

china_sexy_shopping_1

Zomertijden ook in Xi’an, de plaats waar de Keizer ooit zijn speelgoedsoldaatjes onder de grond verstopte. Daar weet niemand meer iets van en wat kan het ook verotten met zulke benen in zicht. Dit schone wezentje komt net uit de supermarkt met haar plastic tasje vol lekker eten.

china_sexy_shopping_2

De korte broek is in de mode dit jaar in China, overal op straat bij duizenden te zien. Zelfs mijn vriendin godbetert heeft er gisteren een gekocht. Na het neuken vroeg ze of ik eens wilde kijken hoe de broek haar stond maar ik hield liever mijn zweverig gevoel, vermoedelijk ontkom ik vanavond niet nog een keer.

china_sexy_shopping_3

Die gele stoeptegels met een soort van vingers zijn gemaakt voor de blinden. China kreeg in vroeger jaren vaak kritiek, van binnen en van buiten, dat men zo weinig aan de gehandicapten dacht. Met de puinhopen op straat zouden die hun weg niet kunnen vinden. In typisch communistische stijl besloot de Centrale Overheid dat er in alle stoepen in iedere stad blindentegels moesten komen en die kwamen dus ook. In de winter zijn ze spekglad en ook voor de blinde met hoge hakken zijn de tegels onbruikbaar.

china_sexy_shopping_4

Het mooie meisje uit Xi’an wacht met oversteken terwijl de straat leeg is, denkelijk denkt ze iets over een zebrapad en wat dat ook weer was, ze lijkt ook iets te verstellen aan haar broekriem, kennelijk zat die niet strak genoeg.


Comments are closed.