Sexy Straatverkoopster uit China

Gepubliceerd op woensdag 7 oktober 2009 door Tycho

sexy_china_straatkoop_1

In Chongqing verkocht een zeer geile straatverkoopster speelgoed bij de parkeerplaats van een supermarkt. Het zou gaan om een studente die zo iets hoopte bij te verdienen om haar boeken te betalen. Jaja.

sexy_china_straatkoop_2

Links een populair tekenfilmfiguur. Eigenlijk zijn het er twee: een wolf en een schaap hier is slechts de laatste te zien. Anders dan in westerse tekenfilms wil de wolf het schaap niet opvreten, neen, dat is disharmonieus. De wolf en het schaap beleven samen allerlei avonturen met andere vreemde dieren, de tekenfilm is iedere dag te zien op de zender Waku Waku. Rechts een aantal 1:43 automobielen onder de naam ‘Street Tuner’. Ik herken een Audi TT, een Ford Ka, een Mitsubishi Pajero, een Posche Boxter, een BMW X5 en een Porsche Cayenne.

sexy_china_straatkoop_3

Mooie ronde knieën en een beschaafde schaduw tussen de tieten, rechts op de achtergrond nog net haar fijne blauwe schoentjes.

sexy_china_straatkoop_4

Die korte broekjes zijn mode. Binnenkort komt de winter, dan is het afgelopen.

sexy_china_straatkoop_5

Verkoopster in gesprek met twee vrouwlijke klanten. Ze lijkt hen enige kantoorartikelen te willen aansmeren.

Een reactie op “Sexy Straatverkoopster uit China”

  1. Ananda:

    WOW! Wat een mooi gebaar om iemnad die zo gemist wordt op deze manier in leven’ te houden. Ik wens jullie nog vele fijne NICO-dagen!