Shorttrackmeisjes China maken Ruzie

Gepubliceerd op vrijdag 26 februari 2010 door Tycho

shorttrack_china_girls_1

Het Chinese shorttrackmeisjesteam won een wedstrijd in Vancouver en dan hoort men raar te doen want winnen is me toch wat, zeker met schaatsen. De meisjes vlogen na hun inspanning naar de muur waar hun vrienden zaten voor een vrijpartijtje. Het ging mis. Dat geeft nix, het is immers wat sport, maar het is een goede gelegenheid die kontjes eens te bekijken, lekker plat.

shorttrack_china_girls_2

De ellende begon toen 113 naast 114 op de muur wilde klouteren, zie hoe blij zij ziet. Zie ook dat schaatsijzer, het raakte haar kin.

shorttrack_china_girls_3

113 laat haar koppie zakken door de pijn, stoer op de baan en er buiten hoor meisje! 112 doet boos tegen 113, wel, een omgedraaide wereld. Wel een pittig ding, bekje mooi in vorm. Kontje 111 lijkt het beste.

shorttrack_china_girls_3a

Bekje nu in de westerse-piemel-stand, de witneusman schrikt van van het geweld, vreemd eigenlijk, hij zal ze toch wel gewend wezen.

shorttrack_china_girls_4

Pats! 111 blijft lekker vrijen, 114 heeft iets gehoord, de vrouw schrikt en de witneusman heeft zijn evenwicht weer terug gevonden. 114 ook een lekker kontje.

shorttrack_china_girls_5

Vergroot. 112 mept op 113’s oor, die vuile.

shorttrack_china_girls_6

Geen grappen met de vlag, 112 doet vriendjes en 113 heeft lekker nog een beetje pijn van dat schaatsijzer, 111 toch het lekkerste kontje.

shorttrack_china_girls_7

Wat een wufte witte sjaaltjes, dat is de regel bij dat sport, ze dienen geen doel, alleen maar in de weg voor de stroombelijning, ook niet geil, denkt me aan paardrijden.

shorttrack_china_girls_8

111 en 112 doen lief met de arme 113, 114 blijft mooi pleitte, doe voelt de bui al hangen. De meisjes krijgen strax terug in China zwaar op hun harses door dit gedonder en indeed dan kan je maar beter weg wezen.

shorttrack_china_girls_9

Wat een engeltjes, de rode broeken vallen mooi om hun benen. De nummers zijn Wang Meng, Sun Linlin, Zhang Hui en Zhou Yang, ze wonnen de 3 kilometer shorttrack.

shortrack_china_1

Eigenlijk waren ze tweetst maar de Zuid-Koreanen werden gedisqualified omdat ze mekaar aanduwden. Op de plaat horen de Chineesjes juist dat nieuws. Lekker puntig zijtietje van 137.

2 Reacties op “Shorttrackmeisjes China maken Ruzie”

  1. Ahmad:

    Dag Soetmin, ik lees hier al een poosje mee. Ik weet niet of ik je eijnilegk al deftig heb geproficiateerd (facebookgewijs misschien)? Bij deze. Verne is een wreed schoon ventje trouwens. En dat zeg ik niet gauw, want mijn gebroed is natuurlijk het allermooist. Maar Verne kan eraan tippen, moet ik bekennen. En die maatjes 1, die blijven cute 😉

  2. Eduardo:

    This is what we need – an insight to make evneroye think