Studentes China oefenen in Bikini

Gepubliceerd op vrijdag 20 maart 2009 door Tycho

bikini_china_st_0

Een modevakschool (soort HBO) uit de Dongbei-stad Harbin in de provincie Heilongjiang organiseerde een leuke praktijkles voor de vrouwelijke studenten: een bikini modeshow. Gelukkig waren er ook heren bij en een hunner schoot een paar fijne plaatjes achter de schermen.

bikini_china_st_1

Nu is er wel enig gedonder ontstaan over het initatief van de universiteit, het bestuur had namenlijk een bekende fabrikant van bikini’s gevraagd de boel te sponsoren en de show was openbaar. Dat is volgens velen niet netjes en sommigen vinden dat de meisjes zijn ‘misbruikt’.

De meisjes, die normaal leren jurken te tekenen en stof snijden, krijgen er zelf ook flink van langs. Op internet maakt men hen uit voor “hoeren!”, “sletten!” en erger. Dat is denkelijk niet terecht, de punten voor dit vak hebben ze gewoon nodig voor hun diploma.

bikini_china_st_2

Harbin trouwens is een vreemde stad voor een modevakschool, de hele Dongbei is. Dat aapvolk daar heeft geen benul van schoonheid en al heelmaal geen fantasie. Was het initatief misschien bedoeld om meer beschaving naar het gebied te brengen? Een nobele directeur met een Missie: bekeer Den Inboorling naar de Modernen Tijd! Hoe ook, hier de rest van de platen:

bikini_china_st_3

bikini_china_st_4

bikini_china_st_5

bikini_china_st_6

bikini_china_st_7


Comments are closed.