Thaise Prinses Chulabhorn Bezoekt Beijing

Gepubliceerd op woensdag 16 december 2009 door Tycho

thai_princess_1

De Thaise prinses Chulabhorn (links) is op bezoek in Beijing. De jongste dochter van koning Bhumibol Adulyadej en koningin Sirikit leidt de Thaise delegatie voor het “Fourth Gala of China-Thailand: Two Lands, One Heart”, een jaarlijx terugkerend vriendschapspektakel met Chinese en Thaise muziek en dans, om het jaar gaat het ene land bij het andere op bezoek. Naast die leukigheid was er gelukkig ook tijd voor een officiële ontmoeting met Wu Bangguo (rechts), de Chairman of the Standing Committee of the National People’s Congress (NPC) van China.

thai_princess_2

Prinses Chulabhorn (links) demonstreerde haar muziekale talenten door voor Bo (rechts) de guzheng te bespelen. Een guzheng is een eeuwenoud en bijzonder traditioneel Chinees muziekinstrument met 25 snaren. Chulaborn speelt met haar mond open en in een nogal gespannen houding, Chinezen die het wel kunnen leunen juist ontspannen achterover. De dame (midden) naast Chulaborn is haar Thai-Chinese guzheng-lerares die klaar zit om in te grijpen als de prinses het te erg verprutst.

thai_princess_3

Het gala orkest in aktie.

thai_princess_4

De prinses (links) tijdens de uitvoering met haar lerares (rechts).

4 Reacties op “Thaise Prinses Chulabhorn Bezoekt Beijing”

 1. fietsbel:

  botox in onderlip?

 2. dikkelul3bier:

  Nou,heb wel eens mooiere thaise gezien…..botox in de onderlip??? volgens mij overal…..

 3. fietsbel:

  ja 😉

 4. andre:

  Beste, let wel, voor zulke uitspraken die beledigend zijn voor het Thaise koningshuis kan je gevangenisstraffen krijgen..,maak best NOOIT zulke grappen in Thailand, ze zijn heel koningsgezind,
  en de politie kortbij ! MVG