Zelfmoordmeisje Plast van Bouwkraan in China

Gepubliceerd op vrijdag 8 mei 2009 door Tycho

zelfmoordmeisjeplast1

Een mooi meisje zag het licht niet meer, klom op een bouwkraan, zwaaide met een mes, dronk een bier en deed een plas. Uiteindelijk kwam alles…

zelfmoordmeisjeplast2

Het meisje had van die meisjesprobleempjes met d’r relatie en d’r baan. D’r ma was ook nog eens net doodgegaan dus het was allemaal wel begrijpelijk wat ze deed op d’r kraan. Hier zwaait ze met een keukenmes naar hulpverleners want hulp indeed is voor meisjes en homo’s maar dus niet voor dit meisje, dit is een goed meisje; ze trekt haar eigen plan. Dat zouden meer meisjes moeten doen, trekken, trollen!

zelfmoordmeisjeplast3

Toch is dit wel een leukert want ze ging lekkker aan het bier. Ik drink ook graag bier en het altijd leuk om te zeggen: “Jaja, daar en daar heb ik eens een bier gedronken”. En dan natuurlijk op zo raar mogelijke plaatsen, zoals in een tempel bijvoorbeeld, of een kapperszaak, of een belwinkel. Geweest, gedaan, ik wel. Zo’n bouwkraan is echter iets te heftig voor mijn smaak, ik zou het mooi niet durven, dit meisje zou me uitlachen en verder nog weigeren te pijpen.

zelfmoordmeisjeplast4

Ze is bijzonder stabiel ook na dat bier in d’r mik, die slippertjes hebben weinig profiel hoor, zooltjes zijn spekglad, doe je nix mee op de ijsbaan maar op een bouwkraan gaat het zo te zien nog best. De slippertjes zien d’r trouwens belopen uit, na verloop van tijd gaan ze dan naar je voet staan, daar zou die stabiliteit door kunnen komen.

zelfmoordmeisjeplast5

Zie weer die slippertjes, toch niet echt naar de voet, het rechter exemplaar lijkt zelfs naar beneden te vallen. Waar dan nu dankt zij haar evenwicht aan? Verder trekt ze haar onderbroek uit want ze is er klaar mee.

zelfmoordmeisjeplast6

De Blaas is de Baas, zo zij mijn moeder altijd. En waar, zo waar als een koe, voor iedereen.

zelfmoordmeisjeplast7

De brandweer gebruikte de plaspauze om razendsnel een bakkie richting het meisje te kranen, ze had d’r mes ook al weggegelegd dus het licht ging op groen, de kust was veilig. Het meisje slaat d’r armpje om de sterke nek van haar held, ze wilde dus gewoon gered worden van d’r duister lot, en dat maakt haar weer net als ieder meisjesmens.


Comments are closed.