Zelfmoordvrouw springt van 15 hoog op Mazda en Overleeft

Gepubliceerd op zaterdag 13 juni 2009 door Tycho

vrouw_valt_china_1

Een depressief zelfmoordvrouwtje in Ningbo in de provincie Zhejiang had het gehad met de pilletjes en sprong van 15 hoog naar beneden. Daar stond juist een Mazda 6 die haar val brak; de vrouw overleefde. Volgens omstanders was het eerste wat ze zei: “Waar ben ik?” Welnu, in Ningbo nog steeds en zo ongeveer half in een rode Mazda 6 mevrouw, gaat het wat?

vrouw_valt_china_2

Chinese media spreken van een wonder en inderdaad dit keer geef ik die rare pers hier gelijk. Wonder ook dat alle ramen van de Mazda 6 nog heel zijn, behalve natuurlijk het achterraam mae da’s logisch want daar viel het vrouwtje net met haar benen op.

vrouw_valt_china_3

Ze leefde maar was niet best, benen op vele plaatsen gebroken, armen gebroken en een blik ruggewervels kapot. Wonden aan het hoofd en nek en denkelijk de komende tijd behoorlijk in de war. Volgens een woordvoerder van het ziekenhuis waar ze nu ligt maakt ze het naar omstandigheden prima en de hele boel is te repareren. Sterker nog: ze is niet eens in kritieke toestand!

Nog een paar platen:

vrouw_valt_china_4

Ze viel wel prachtig in het midden en daarmee op de zwakste plek. Was ze net op de raamlijn gevallen dan had ze de structuur geraakt en was ze hardstikke dood geweest. Het was de wind la, die blies haar net naar de juiste plaats.

vrouw_valt_china_5

Onderweg nam ze ook een halve boom mee, denkelijk braken die takken haar val ook al iets. Och toch die arme, waar zou ze nu aan denken? Aan haar dorp natuurlijk, ergens in ruraal Zhejiang waar het altijd zo lekker ruikt.

vrouw_valt_china_7

Enige tijd later en de vrouw is al op haar weg naar het ziekenhuis. Het kofferdexel is wel opengesprongen en die achterdeur zit ook niet helemaal goed meer. Totaal-loos de Mazda is, een oogetuige meldde nog dat de eigenaar van de 6 niet erg gelukkig was met de gang van zaken. Inderdaad, spaar je al die tijd je kleine centjes bij mekaar voor de droomauto en dan doet zo’n vrouw zo iets, en hoe leg je dit nu weer thuis uit? “Er sprong een vrouw op onze Mazda, daarom is ‘ie stuk!” “Je liegt! Je had zeker gezopen!”

vrouw_valt_china_8

Een wonder. De redactie van ChinaBlog wenst de vrouw en de eigenaar van de auto alle sterkte zeg, het gaat U goed.


Comments are closed.