Zhang Ziyi aan een Balletje in Zuid Korea

Gepubliceerd op zaterdag 22 augustus 2009 door Tycho

zhang_ziyi_china_sexy_1

China’s sexy filmsterretje Zhang Ziyi was in Zuid Korea voor de premiere van een romantische komedie film. Daarnaast mocht ze de eerste werp gooien in een honkbalwedstrijd van de Twins tegen LG. LG is een conglomeraat dat de naam nu adverteert met de betekenis ‘Life is Good’. Dat is echter niet correct want de afkorting staat voor ‘Lucky Goldstar‘.

Dit terzijde, Ziyi draagt een geile onderbroek.

zhang_ziyi_china_sexy_2

Zhang Ziyi neukt met een rijke Amerikaanse Jood en dat heeft haar populairiteit gekost in China want dat volk ziet liever dat ze eerst een eigen kiest. Chinezen zijn buitengewoon racistisch, vooral op negers, zo geloven zelfs meisjes van nu 25 jaar dat ze ziektes kunnen krijgen als ze een neger de hand schudden en dat doen ze dus niet. Taxichauffeurs nemen negers vaak niet mee en als een neger ergens in een rij staat om iets te vragen gaat net als de neger aan de beurt is het luikje dicht.

De mooiste blijft nog altijd een citaat dat vroeger in de Lonely Planet China stond: “In China there is no racism because there are no blacks in this country.” Indeed, toen weinig maar nu toch wel weer wat veel en ze doen braaf hun best hun naam waar te maken: in de bardistricten van Peking zijn het toch altijd weer die dexels slimme zwarte handelaars die de drugs verkopen en tegen mij aanzeiken met hun geHeyfriend!, want something?

zhang_ziyi_china_sexy_3

Ziyi heeft een heerlijk klein hard kontje dat het zelfs in deze weinig sexy spijkerbroek goed doet, meneer de elf-jaar-oudere-Nevo weet daar alles van, zeg, die zak toch. Ga terug naar je Jodenland en kom om bij een nette Palestijnse zelfmoordaanslag.

zhang_ziyi_china_sexy_4

Want wat is ze toch leuk en spontaan en mooi en perfect betand! Haar rechtervuist is eenvoudig goddelijk en Zij heeft geen wijsvinger nodig bij het werpen. Op haar roze pet staat een ‘T’ en die staat voor Mij. Wat een meisje, zeg.


Comments are closed.