Zhang Ziyi Huilt op Persconferentie in Peking, China

Gepubliceerd op vrijdag 28 augustus 2009 door Tycho

zhang_ziyi_huilt_0

Zhang Ziyi barste op een persconferentie in huilen uit na vragen over haar relatie met Vivi Nemo. Kort daarna huilde ze weer toen een journalist haar voor leugenaar uitmaakte omdat ze eerder had verklaard op een liefdadigheidsevenement te zijn geweest waar ze niet was.

zhang_ziyi_huilt_01

Zhang Ziyi was in Peking voor de premiere van haar nieuwe film Sophie’s Revenge. De ster zou deze maand gaan trouwen maar het huwelijk werd plotseling uitgesteld wegens het “drukke schema” van de verloofden. Dit leidde tot vele geruchten over het einde van de relatie.

zhang_ziyi_huilt_1

Zhang Ziyi verzekerde de journalisten dat er niets aan de hand was en haar relatie perfect. De geruchten noemde ze “idioot”.

zhang_ziyi_huilt_01a

Nadat ze haar tranen had gedroogd stelde een journalist vragen over haar afwezigheid bij een liefdadigheidsevenement donderdagavond in Peking. Eerder had Zhang gezegd daar te zijn geweest maar dat bleek niet het geval. De journalist maakte Zhang uit voor ‘leugenaar’ en daardoor huilde ze opnieuw.

zhang_ziyi_huilt_2

Ze reageerde op de vraag met het verweer dat ze niet had gezegd dat ze er zelf was geweest maar meer in het algemeen dat er acteurs uit de film waren, en die waren er. De journalist vroeg niet verder.

zhang_ziyi_huilt_01b

Gelukkig voor Zhang ging het persvolk daarna braaf aan de vragen over de film en de waterlanders bleven verder buiten.

zhang_ziyi_lacht_1

Aan het einde van de persconferentie was Zhang Ziyi weer haar stralende zelf. Haar manager heeft aangekondigd de journalist die Zhang voor leugenaar uitmaakte voor de rechter te slepen.


Comments are closed.