Zhang Ziyi Sexy bij Filmfestival Cannes

Gepubliceerd op dinsdag 26 mei 2009 door Tycho

zhang_zhiyi_0

Cannes is Hollywood voor linkse homofilmers die willen dat ik Anders Ga Denken over het wel en wee van de planeet. Zhang Ziyi zet zich ook in voor een betere wereld. Hier laat zij zich platen in een geile jurk.

zhang_zhiyi_1

Groter zal het daar niet groeien. Het is een teken van karakter dat Zhang haar mooie Chinese tietjes niet onder het mes heeft gelegd.

zhang_zhiyi_2

Maarrr hier op deze plaat toch iets heel vreemds aan de hand met dat bekje. Lijkt wel alsof de lippen zijn opgetrokken en neus naar beneden, of precies andersom. Figuurtje is echter prachtig, geen grammetje vet op haar botjes.

zhang_zhiyi_3

Dichtbij-op. Ik heb verstand van dit soort zaken. De kleine lijntjes rond de mondhoeken zijn onnatuurlijk, de middenneusbrug is erg dun en het oor ziet ook vreemd, zit een rare bocht in die daar duidelijk niet hoort.

zhang_zhiyi_4

Haar nekharen staan recht overeind. Toch een vetje en enige vieze verkleruringen rond de rechter oksel. Vetlijntjes ook in de hals en een bijzonder vreemde kin-mond lijn, zeker in verband met die opnieuw zichtbare extra lijntjes rond de mondhoeken.

zhang_zhiyi_5

Alsof iemand zijn asbak heeft geleegd in die oksel, en daarna Zhang voor een paar uurtjes in de hete zon heeft gezet.

zhang_zhiyi_7

Yep, ze heeft billen, ergens.

zhang_zhiyi_8

Deze plaatjes komen van een ander ‘event’ in Cannes en Zhang lijkt zomaar weer een meisjemens. Moet ook niet van die rare apenjurken aan, laat dat toch aan de Anna Dubrovnia’s van dit wereld, de hebben daar de tieten voor.

zhang_zhiyi_9

Snoepje zo maar bijna te lang in de pot, vlug opeten voor het Echt Gaat Rotten.


Een reactie op “Zhang Ziyi Sexy bij Filmfestival Cannes”

  1. SJ:

    ..zou haar toch niet uit bed duwen..