18 Karaats Gouden Ondergoed uit China

Gepubliceerd op maandag 16 maart 2009 door Tycho

gouden_ondergoed_11

Dat lieve Gele Meisje wil graag zo’n mooi Zwart Lijfje, ze droomt helemaal naar Afrika. Misschien dat het haar net niet lukt maar dat mooie gouden ondergoed kan ze kopen na 30 jaar hard sparen want een rijke man zie ik haar niet strikken.

gouden_ondergoed_2

Deze hippe mevrouw met haar trendy krullenbol is verkoopster, ze is van de Winkel. Het gouden ondergoed komt in een bh/onderbroek-set en een soort sjaal, die laatste dunkt mij buitengewoon geil. De sierraden zijn te koop bij een Zaak in Jinan, kapitaal van de welvarende provincie Shandong.

gouden_ondergoed_3

Deze dame nu weer is een model en niet van de besten, wat is dat daar toch in die kustprovincie? Allemaal teveel gekweekte baars gezeten denk ik, zie ook die horken op de achtergrond. Het model doet ook niet echt mee, ze heeft een dikke trui onder haar ondergoed getrokken en dat is natuurlijk niet de bedoeling.


3 Reacties op “18 Karaats Gouden Ondergoed uit China”

  1. Oshcar:

    Lekker, die lavendel in deze satehjcs! Dit is echt een leuk idee, ook leuk als klein kadootje. Bedankt voor het idee! Ik vind je gebreide en gehaakte bloempjes helemaal super!!Groetjes en een fijne werkweek toegewenst, mama lieveheersbeestje.

  2. Odila:

    hoi grietjeWat ben je weer lkeekr creatief bezig .Slaap je toch nog wel of valt het wel mee. Ik vindt alles leuk wat je heb gemaakt van de maand. Ga zo ook maar eens wat doen kan nu niet meer achter blijven lieve groet kitty

  3. Rodigo:

    Gosh, I wish I would have had that iniromatfon earlier!