Ai Shangzhen doet een Reclame voor Thee

Gepubliceerd op vrijdag 11 maart 2011 door Tycho

ai-thee-1

Ai Shangzhen, 艾尚真, is een van de populairste modellen van China. Een van de reden, of redenen, zijn haar voor Chinese begrippen ongewoon grote borsten. Ze heten echt te zijn. Ai wordt veelal gevraagd voor reclames voor echte mannenonderwerpen; auto’s, tennis, zeilen, televisies, gadgets, enzovoort.

Echter, met een heftige reclame voor een theemerk sloeg zij een radicaal andere richting in. De foto’s, voor een mannenmagazijn, dat wel, tonen Ai met haar grote borsten tijdens een theeceremonie op een mooi romantische plaats. Het meisje tegenover Ai serveert de thee op de traditioneel Chinese manier en doet verder niet ter zake. De foto’s:

ai-thee-2

Ai werd geboren op 9 september 1988 in Chongqing. Maten: 90D 60 90 (36D 24 36). Ze meet 180 centimeters hoog en 55 kilo’s zwaar. Ai heeft ook een eigen televisieshow in Hongkong, daar woont zij teegwoordig. Dat doen veel beroemde mensen, zodra ze een paar centjes hebben vertrekken ze vlug naar de beschaving van de voormalig Britse kroonkolonie.

ai-thee-3

Een stapje terug in de tijd. Ai poseert in haar frisse jurk voor het begin van de theeceremonie.

ai-thee-4

Ai geniet van de mooie bamboebomen en de schone lucht.

ai-thee-5

Zo, nu een kopje thee. Maar de thee drinken is er voorlopig nog niet bij. Een traditionele Chinese theeceremonie is namenlijk een heelboel werk en kan maklijk twintig minuten duren. Details bespaar ik U, het gaat onveer zo: de thee staat in brokkerige vorm op een speciaal houten ceremonietafeltje. De theeceremoniedame, rechts, giet kokend water uit een speciaal klein theepotje over het brok.

ai-thee-6

Het water loopt via het brok door geulen in het ceremonietafeltje naar een reservoir onder het tafelblad van het ceremonietafeltje. Aan het reservoir zit een kraantje, de theeceremoniedame tapt het water in hetzelfde speciale theepotje dat zij eerder gebruikte om het kokend water over het brok thee te gieten.

ai-thee-7

De theeceremoniedame giet vervolgens het water uit het speciale theepotje opnieuw over het brok thee en de hele procedure herhaalt zich tot de thee op de juiste sterkte is. De theeceremoniedame weet door haar ervaring precies na hoeveel keer gieten dat zo is.

ai-thee-8

De ceremonie kent vele varianten die per provincie weer verschillen. De beschreven brokken zijn meest pu’er thee, lang gedroogde theebladeren die in brokken zijn geperst. Er bestaan echter ook ceremonies met verse theebladeren en zelfs met thee die door ingewikkelde processen het meest op uitgedroogde kauwgom lijkt, met dat goedje duurt zo’n ceremonie wel een uur.

ai-thee-9

Eindelijk een slokje, ons Ai zal wel dorstig zijn geweest. Het speciale theepotje goed te zien midden op het ceremonietafeltje. De thee wordt gedronken uit kleine kopjes en geschonken uit het speciale theepotje.

Nu een filmpje van 19 minutos met een erg geile Ai te gast in een kekke televisieshow, Ai komt binnen op een minuto:

Comments are closed.